Πολιτική

25/05/2023 - 15:33

"Ψηλώνουμε κι άλλο το ΚΚΕ, εκλέγουμε Κομμουνιστή βουλευτή!"

ΚΟΙΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΜΕ ΤΟ ΚΚΕ

ΓΙΑΝΝΗ ΖΑΦΕΙΡΙΟΥ, ΜΑΡΙΑΣ ΚΟΜΝΗΝΑΚΑ, ΣΤΑΥΡΟΥ ΜΑΝΤΑΤΗ, ΣΠΥΡΟΥ ΠΛΑΝΤΖΟΥ, ΝΙΚΗΣ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ 

Χαιρετίζουμε τους κοντά 7,5 χιλιάδες εργαζόμενους, αγρότες, επαγγελματίες, νέους, γυναίκες, που εμπιστεύτηκαν το Κόμμα μας σε Λέσβο, Λήμνο και Άη Στράτη. Χαιρετίζουμε όσους δούλεψαν ακούραστα για να ψηλώσει το ΚΚΕ και να εκλέξει ο λαός μας Κομμουνιστή βουλευτή. Ειδικά τον κόσμο με τον οποίο συναντηθήκαμε, προβληματίστηκε και παρά το γεγονός ότι δε συμφώνησε σε όλα μαζί μας, μας εμπιστεύτηκε. Τώρα μπορούν να μας εμπιστευτούν ακόμα περισσότεροι.

Στις 25 Ιούνη, στις νέες εκλογές, το σύνθημα είναι ένα!

 Ψηλώνουμε κι άλλο το ΚΚΕ, εκλέγουμε Κομμουνιστή βουλευτή!

 Μια νέα εκλογική μάχη είναι μπροστά μας στις 25 Ιούνη με ένα δίλημμα να προβάλει ξεκάθαρα στους εργαζόμενους, τη νεολαία, τα λαϊκά στρώματα: «Ή δίνεις συναίνεση στη στήριξη της αντιλαϊκής πολιτικής της κυβέρνησης ή ενισχύεις τη μόνη πραγματική αντιπολίτευση από τη σκοπιά των εργατικών - λαϊκών συμφερόντων».

Ο κόσμος ξέρει ότι την κυβέρνηση της ΝΔ την πολέμησε λυσσαλέα μόνο το ΚΚΕ. Οπότε ας σκεφτούν και αυτοί που δίστασαν να το στηρίξουν:

  • Ποιος θα οργανώσει εργατικούς αγώνες, πανελλαδικούς και κλαδικούς; Ποιος θα εμποδίσει πλειστηριασμούς και θα επανασυνδέσει ρεύματα; Αυτός που το έκανε και πριν, οι κομμουνιστές, όταν ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ χάριζαν τα σπίτια μας στα funds.
  • Ποιο είναι το στήριγμα των μικρών και μεσαίων αγροτών; Τα μπλόκα του αγώνα όπου δίνουν τον τόνο οι κομμουνιστές.
  • Ποιος παλεύει το δικαίωμα της νεολαίας για μόρφωση και δουλειά με δικαιώματα; Το ΚΚΕ, που η παράταξή του στα ΑΕΙ είναι πρώτη δύναμη.
  • Ποιος θα παλέψει για την Υγεία του λαού; Το ΚΚΕ που μπήκε μπροστά στην πανδημία, που πάλεψε να στελεχωθούν κέντρα υγείας και νοσοκομείο  και όχι αυτοί που έλεγαν "θα λογαριαστούμε μετά".
  • Ποιος θα στηρίξει τους εκπαιδευτικούς, τη δημόσια δωρεάν Παιδεία; Το ΚΚΕ μπαίνει μπροστά την ώρα που όλα τα άλλα κόμματα (ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ - ΠΑΣΟΚ) είναι υπέρ της αξιολόγησης, είναι υπέρ της αναθεώρησης του άρθρου 16.
  • Ποιος παλεύει για να μη γίνει το νησί μας αποθήκη ψυχών της ΕΕ; Το ΚΚΕ, με στελέχη του να διώκονται, όταν ΝΔ –ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ εφαρμόζουν την κοινή δήλωση ΕΕ- Τουρκίας, χτίζοντας hot spots.

ΤΟ ΚΚΕ ΘΑ ΤΑ ΔΩΣΕΙ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΩΝ ΛΑΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ. ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΝΙΚΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ!

Μοιράσου το άρθρο!