Πολιτική

25/04/2019 - 07:03

Σε Μυστεγνά και Συκούντα ο Παναγιώτης Ζαφειρίου

«Η Λέσβος Όπως της Αξίζει» - περιοδείες σε Μυστεγνα και Συκούντα

Συνεχίζονται και εντείνονται οι περιοδείες του Ανεξάρτητου συνδυασμού «Η ΛΕΣΒΟΣ ΟΠΩΣ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ» σε χωριά και γειτονιές του Δήμου Μυτιλήνης.

Μ. Δευτέρα στα Μυστεγνα

Την Μ. Δευτέρα 22/4/2019 ο υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Μυτιλήνης Παναγιώτης Ζαφειρίου συνοδευόμενος από τους υποψήφιους δημοτικούς του συμβούλους Γραμματική Γιαρλού, Δήμο Καραμπεαζη και Μαρία Τσακίρη παραβρέθηκε και παρακολούθησε την ακολουθία του Νυμφίου στον Ι.Ν Κοιμήσεως ΘεοτόκουΜυστεγνών, ενώ αμέσως μετα το τέλος αυτής, περιόδευσε στην αγορά των Μυστεγνών όπου και συνομίλησε με κατοίκους και καταστηματάρχες της περιοχής.

 

Μ. Τρίτη στην Συκούντα

Χθες Μ. Τρίτη 23/4/2019 ο υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Μυτιλήνης Παναγιώτης Ζαφειρίου συνοδευόμενος από υποψήφιους της Δ.Ε Ευεργέτουλα Μαρία Τσιριγώτη, Κωνσταντίνο Στεφάνου και Πατέστο Ματζουρανη παραβρέθηκε και παρακολούθησε την ακολουθία στον Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου Συκούντας, ενώ μετα το τέλος αυτής περιόδευσε στην τοπική αγορά όπου και συνομίλησε με κατοίκους και καταστηματάρχες της περιοχής.

Κατά την διάρκεια της παραμονής του στην Συκούντα ο υποψήφιος Δήμαρχος Μυτιλήνης Παναγιώτης Ζαφειρίου συναντήθηκε με τον ιερέα του χωριού Παναγιώτη Ματζουρανη, όπου μεταξύ τους συζητήθηκαν τα διάφορα προβλήματα του χωριού. Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο ιερέας «5 χρόνια δεν έχει έρθει εδώ ούτε ένας δημοτικός σύμβουλος να δει τα πολλά προβλήματα μας».

Ο κος Ζαφειρίου δεσμεύτηκε πως με την εκλογή του οι δημοτικοί του σύμβουλοι της Δ.Ε. Ευεργέτουλααλλά και ο ίδιος φυσικά, θα είναι δίπλα σε κάθε χωριό και δημότη, ενώ μέλημα του είναι να ξαναζωντανέψουν όλοι οι παραδοσιακοί οικισμοί, όπως η Συκούντα. Αμέσως μετα ο υποψήφιος Δήμαρχος είχε κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον αντιπρόεδρο της Τ.Κ. Συκούντας κ. Βασίλειο Χαλβατζή, όπου και συνομίλησαν για αρκετή ώρα, για όλα τα βασικά προβλήματα του χωριού.

Ο κος Χαλβατζής παρέδωσε στον Παναγιώτη Ζαφειρίου υπόμνημα με τα βασικά προβλήματα της Συκούντας, όπως είναι η επισκευή του αγροτικού ιατρείου και η αντικατάσταση του εξοπλισμού, η διαμόρφωση χώρου παιδικής χαράς με φωτισμό και νέα παιχνίδια, η συντήρηση και ανακατασκευή του υπάρχοντος γηπέδου 5χ5 και της πλατείας του χωριού με ανάλογο φωτισμό και η συντήρηση των αγροτικών οδών.

Ο κος Ζαφειρίου με την σειρά του υποσχέθηκε με την εκλογή του να είναι δίπλα σε κάθε πρόεδρο και σε κάθε συμβούλιο των τοπικών κοινοτήτων, ενώ δήλωσε πως τα προβλήματα του χωριού θα τύχουν άμεσης αντιμετώπισης από την πρώτη ημέρα ανάληψης των καθηκόντων του ως Δημάρχου του Δήμου Μυτιλήνης.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι αυτή ηταν μια πρώτη άτυπη  περιοδεία στην Συκουντα, καθώς μέσα στο Μάιο και μαζί με τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους ο κος Ζαφειρίου θα περιοδεύσει ξανά σε όλα τα χωριά της Δ.Ε Ευεργετουλα

Μοιράσου το άρθρο!