Πολιτική

03/09/2014 - 21:41

Τέλος βάζει ο Σ. Γαληνός στα «παιχνίδια» ανακοινώσεων της ΑΕΛ Καλλονής

Δ

υστυχώς, για ακόμη μια φορά η Π.Α.Ε. Α.Ε.Λ.Κ., με επίσημη ανακοίνωσή της στρέφεται κατά της Δημοτικής Αρχής και του Δήμου Λέσβου, που είναι ιδιοκτήτης του Δημοτικού Σταδίου Μυτιλήνης, με ειρωνείες, επικρίσεις και χλευασμούς, συνεχίζοντας μια ανούσια αντιπαράθεση.

Είμαστε υποχρεωμένοι να δηλώσουμε ότι το Ν.Π.Δ.Δ. Παιδείας, Αθλητισμού και Πολιτισμού, βοήθησε αποφασιστικά την Π.Α.Ε. Α.Ε.Λ.Κ. στην πραγματοποίηση του φιλικού αγώνα με την Ουντινέζε, δωρίζοντας μάλιστα ένα σημαντικό ποσό που δικαιούταν ο Δήμος από τις εισπράξεις του αγώνα.

Για το φιλικό της 7ης Σεπτεμβρίου με την τουρκική «Εσκισεχίρ», είχαμε ανακοινώσει και σε προηγούμενο δελτίο τύπου, ότι το γήπεδο είχε κλειστεί εγκαίρως από την ομάδα του Αιολικού, αφού δεν υπήρχε αίτημα από πλευράς της Καλλονής.

Σε κάθε περίπτωση, δηλώνουμε ότι δεν είμαστε διατεθειμένοι να αναλωνόμαστε καθημερινά σ’ ένα «πόλεμο» ανακοινώσεων, προκαλώντας την οργή των πολιτών που βλέπουν ότι άλλα είναι τα σημαντικά προβλήματα τους.

Θα πράξουμε όλα όσα είμαστε αρμόδιοι και υπεύθυνοι, με αίσθημα απόλυτης δικαιοσύνης και σεβασμού απέναντι σε όλα τα αθλητικά σωματεία του νησιού. Θέλουμε να ελπίζουμε ότι το ίδιο θα πράξει και η Π.Α.Ε. Α.Ε.Λ.Κ., ασχολούμενη με τα δικά της θέματα και με το πρωτάθλημα στο οποίο, μέχρι στιγμής διαπρέπει. Ας σταματήσει να βλέπει φαντάσματα. Ας πρυτανεύσει επιτέλους η λογική.

 Από το Γραφείο Τύπου του Δημάρχου Λέσβου

Μοιράσου το άρθρο!