Πολιτισμός

08/08/2020 - 23:00

ΑΚΥΡΩΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ - Η Λένα Ζευγαρά στο Κτήμα Οινοφόρος

up date 06-08-2020

Ενόψει των νέων μέτρων που ανακοίνωσε η Κυβέρνηση, δυσχεραίνεται  η πραγματοποίηση της προγραμματισμένης  για το Σάββατο, στις 8 Αυγούστου  του 2020, συναυλίας της Λένας Ζευγαρά  στο « Κτήμα Οινοφόρος».  Το κοινό  επιστρέφοντας  τα εισιτήρια  στα σημεία προπώλησης,  δύναται να  λάβει το αντίτιμο. Θα οριστεί νέα ημερομηνία σύντομα.

 

αρχική ανάρτηση 

Η  Λένα Ζευγαρά  μπήκε δυναμικά στο χώρο της ελληνικής μουσικής και είναι αναμφίβολα η τραγουδίστρια έκπληξη για το χώρο του ελληνικού τραγουδιού. Μία νέα είσοδος που έχει προκαλέσει πανικό  και κάθε της εμφάνιση γίνεται sold out.

Πρωτοεμφανίστηκε δισκογραφικά πριν ένα χρόνο περίπου, με το γνωστό της μουσικό κομμάτι ¨Μην κάνεις όνειρα¨ το οποίο έχει γράψει ο Βασίλης Καρράς.

Φέροντας τον τίτλο της ερμηνεύτριας-φαινόμενο, και όχι άδικα, αφού μέσα σε έναν χρόνο κατάφερε να έχει οκτώ μεγάλες επιτυχίες, που κέρδισαν δεκάδες εκατομμύρια στο Youtube, αλλά και τη μεγάλη αγάπη του κόσμου, η Λένα Ζευγαρά, συνεχίζει με φόρα, το μουσικό της ταξίδι.

Έχοντας στις αποσκευές της το «Όνειρα», το «Έλα – Έλα», το «Σήμερα και Αύριο», το «Έχασα Τη Γη», το «Που Ξαπλώνεις Που Κοιμάσαι», το «Ζημιά», αλλά και το νέο της medley, με το «Ήμαρτον» να πρωτοστατεί και το «Δεν Έχεις Το Θεό σου» να ξεχωρίζει, η Λένα Ζευγαρά μας «ταξιδεύει» και μας απογειώνει με τη φωνή και τον παλμό της.

λενα

επομενη εκδήλωση

r

Μοιράσου το άρθρο!