Πολιτισμός

26/11/2022 - 18:00

Ambience – Οπτικοακουστικό Εvent Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2022

Ώρα έναρξης: 18.00
Ώρα προσέλευσης: 17.45

Διάρκεια: 1 ώρa
Καταλληλότητα: Από 16+ ετών
Χώρος εκδήλωσης: Λευκό Χαρτί, Λεσβώνακτος 14, Επάνω Σκάλα, Μυτιλήνη
Τιμή στην είσοδο: 5
(Όλα τα έσοδα θα διατεθούν για το χαμόγελο του παιδιού)

Κρατήσεις θέσεων στο hello@lefkoharti.gr . Περιορισμένος αριθμός θέσεων.

 

Ήχοι και εικόνες από το όμορφο νησί της Λέσβου πλαισιωμένα από ambient μουσική που θα επιμελείται ο  Mic Meimaroglou σε ένα dj set. Σας περιμένουμε με άνετα ρούχα και ζεστές κάλτσες. Είσοδος χωρίς παπούτσια!  

Βιογραφικό Καλλιτέχνη
Mic Meimaroglou

Ξεκίνησε να πειραματίζεται με την ηλεκτρονική μουσική από μικρή ηλικία, με ιδιαίτερη αγάπη για το synthesizer και τον αναλογικό ήχο. Η ενασχόλησή του με το djing από νεαρή ηλικία ως resident dj σε μικρά bar και η εναλλαγή διαφόρων μουσικών ειδών κατά την διάρκεια των set του, διεύρυναν τις γνώσεις και τις τεχνικές του στην μίξη. 

Σημείο αναφοράς το 2014 με την πρώτη του επίσημη μουσική κυκλοφορία στην Ισπανική 808 Recordings και την συμμετοχή του στο καλλιτεχνικό roster της Affect Recordings του Μονάχου. Στην συνέχεια ακολουθούν διάφορες μουσικές κυκλοφορίες στην Ntrop Recordings του Leon Segka με το ψευδώνυμο Aithale, στην Affect Recordings, στην Ιταλική DMR Digital κ.α.

 

Αρχές του 2015 δημιουργεί το Imprint Aithale σε συνεργασία με την Ntrop Recordings για την κυκλοφορία της πρώτης του ολοκληρωμένης δισκογραφικής δουλειάς με τον τίτλο“Golden Thread”.

 

Το 2017 δημιουργεί το label USM Recordings έχοντας ως στόχο την υποστήριξη της σύγχρονης ελληνικής ηλεκτρονικής μουσικής σκηνής.

Σύνδεσμοι
https://soundcloud.com/micmeimaroglou

https://www.facebook.com/micmeimaroglou
https://www.usmrecordings.com/

Μοιράσου το άρθρο!