Πολιτισμός

04/07/2011 - 14:17

Αθλητικές εγκαταστάσεις,πολιστισμός στο επίκεντρο συναντήσεων-συσκέψεων του Δημάρχου

Σήμερα, Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011, ο Δήμαρχος Λέσβου Δημήτρης Φ. Βουνάτσος δέχθηκε σε συνεργασία την Πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου «ΛΕΣΒΙΑΚΗ ΠΑΡΟΙΚΙΑ» Αττικής Καίτη Μεσσηνέζη-Πλατσή για τη συμμετοχή του συλλόγου αυτού στις πολιτιστικές εκδηλώσεις του «Λεσβιακού Καλοκαιριού 2011» που διοργανώνει ο Δήμος Λέσβου.

Το Σάββατο 2 Ιουλίου 2011 το πρωί στο γραφείο του Δημάρχου έλαβε χώρα ευρεία σύσκεψη για τη λειτουργική κατάσταση των ποδοσφαιρικών γηπέδων και εγκαταστάσεων όλου του Δήμου υπό την προεδρία του Δημάρχου Λέσβου και με συμμετοχή των Αντιδημάρχων Απόστολου Πατέστου, Οικονομικών, και Γιάννη Βατού, Περιβάλλοντος, Ποιότητας Ζωής & Πολιτικής Προστασίας, του Προέδρου του Οργανισμού Πολιτισμού, Παιδείας και Αθλητισμού του Δήμου Λέσβου Κώστα Αστυρακάκη, καθώς επίσης και του Προέδρου και μελών του Δ.Σ. της διοίκησης της Αθλητικής Ένωσης Καλλονής και λοιπών παραγόντων. Κατά τη σύσκεψη ελήφθησαν οι δέουσες αποφάσεις επί του θέματος αυτού, ενόψει της αρχομένης νέας ποδοσφαιρικής περιόδου.

Στη συνέχεια, επακολούθησε δεύτερη σύσκεψη για τις λεπτομέρειες διεξαγωγής των εκδηλώσεων του Λεσβιακού Καλοκαιριού 2011, όπως αυτές έχουν ήδη εξαγγελθεί και όπως συμπληρώθηκαν για όλο το νησί από τον Οργανισμό Πολιτισμού, Παιδείας και Αθλητισμού του Δήμου Λέσβου.

Μοιράσου το άρθρο!