Πολιτισμός

05/08/2014 - 12:16

Beach Street Festival θετική ενέργεια «αξίας» 2.500 ατόμων !

Ακόμη ένα Beach Street Festival έφτασε στο τέλος του…
Μετράμε μόλις λίγες ώρες μετά την τελετή λήξης στην πλατεία της περιοχής Τσαμάκια, έχοντας ακόμη όλοι αυτή την θετική ενέργεια του κόσμου που αγκάλιασε την φετινή διοργάνωση.  

Tο νησί της Λέσβου και η πόλη της Μυτιλήνης έζησε για 2ή συνεχόμενη χρονιά 3 ημέρες γεμάτες μουσική, χρώμα και νεανικές φωνές.

Πάνω από 2500 χιλιάδες κόσμος παραβρέθηκε στην φετινή διοργάνωση από Ελλάδα & Εξωτερικό με το μεγαλύτερο κύμα κόσμου να έρχεται εκτός νησιού.

Η Μυτιλήνη γέμισε έργα τέχνης από καταξιωμένους και μη καλλιτέχνες graffiti, οι οποίοι δημιούργησαν τιμώντας έτσι τα 80 χρόνια από τον θάνατο του Μυτιληνιού ζωγράφου Θεόφιλου Χατζημιχαήλ.

« Ήταν ένα μεγάλο εγχείρημα και στοίχημα για εμάς και για την πόλη της Μυτιλήνη το οποίο συνολικά θα λέγαμε ότι στέφθηκε με επιτυχία. Προβλήματα υπήρχαν πολλά όπως σε κάθε μεγάλη διοργάνωση τα οποία προσπαθήσαμε να τα διαχειριστούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ακόμη υπάρχουν αυτοί που θέλουν αυτός ο τόπος να μην προχωρήσει, τους βρήκαμε μπροστά μας και θα τους αφήσουμε πίσω μας…»

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους συνέβαλαν να στεφθεί το Beach Street Festival με επιτυχία για ακόμη μια χρονιά.

Ιδιαίτερα ευχαριστούμε το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων Μυτιλήνης για την παραχώρηση υλικών & του «Info Point Kiosk» του Beach Street Festival,  την Ελληνική ομάδα διάσωσης Λέσβου, την πυροσβεστική υπηρεσία Λέσβου, τους εθελοντές από όλοι την Ελλάδα που ήταν στο πλευρό μας, τους χορηγούς και όλους τους συνεργάτες μας.   

Ευχαριστούμε θερμά το Δήμο Λέσβου & την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου που στάθηκαν στο πλευρό μας.

Το χαμόγελο σας μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε.


Ραντεβού στο επόμενο Beach Street…
 

Μοιράσου το άρθρο!