Πολιτισμός

24/06/2013 - 19:42

«Είδα το Χάρη με τα μάτια μου» - Ο Χάρης Ρώμας στη Μυτιλήνη

Άφθονο γέλιο μέσα από κωμικές συγκρούσεις αλλά και στιγμές ιδαίτερης συγκινησιακής φόρτισης προσφέρει στο κοινό με την καινούργια κωμωδία που έγραψε, σκηνοθέτησε και πρωταγωνιστεί ο ΧΑΡΗΣ ΡΩΜΑΣ.
 
Η παράσταση θα ανέβει στο "ΚΑΣΤΡΟ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ"  ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 5 ΙΟΥΛΙΟΥ" ΩΡΑ 9,15 Μ.Μ. και είναι η πρώτη που θα φιλοξενηθεί για φέτος στη ΜΥΤΙΛΗΝΗ. Eισιτήρια προπωλούνται στο Δημοτικό Θέατρο.
Επίσης Σάββατο 6 Ιουλίου στο Κάστρο Μολύβου
 
 
Ένας πασίγνωστος ηθοποιός, που τον αποκαλούν "ιερό τέρας" ίσως γιατί είναι και λίγο τέρας σαν χαρακτήρας, βρίσκεται σε επαγγελματική οικονομική αλλά και αισθηματική κρίση. Πόσο θα βαθύνει αυτή η κρίση, όταν θα εισβάλλει στη ζωή του μια νεαρή πληθωρική πεντικιουρίστα που του ζητάει να της διδάξει υποκριτική, αλλά και όταν μάθει ότι η εν διαστάσει σύζυγος του έχει πλέον δεσμό με έναν νεραό αριβίστα δικηγόρο κατά πολλά χρόνια νεότερο της.
 
Το έργο παίχτηκε δύο χρόνια στην Αθήνα, ένα μήναστη Θεσσαλονίκη, ένα μήνα στη ΚΥΠΡΟ κι ακόμα ταξίδεψε στην ΑΜΕΡΙΚΗ και τον ΚΑΝΔΑ. Γνώρισε παντού μεγάλη επιτυχία.
 
Μαζί με τον Χάρη Ρώμα συμπρωταγωνιστεί η παλιά του φίλη και συνεργάτης, Άννα Κουρή, η νέαρη Πηνελόπη Πλάκα που για την πρώτη της αυτή θεατρική εμφάνιση πήρε εγκωμιαστικά σχόλια από τους κριτικούς, και ο Βαγγέλης Δουκουτσέλης. Το έργο προτάθηκε  για το βραβείο νεοελληνικού έργου στα θεατρικά βραβεία, ενώ ο ΧΑΡΗΣ ΡΩΜΑΣ είναι υποψήφιος για το βραβείο ερμηνείας.
 
Τα σκηνικά και τα κοστούμια υπογράφει η Έβελυν Σιούπη και τους φωτισμούς ο Νίκος Μπονάρος. Τις τουαλέτες της Κας Κουρή και της Κας Πλάκα έχουν σχεδιάσει ο Μιχάλης Ασλάνης και ο Βασίλης Ζούλιας, ενώ την Θεατρική Παραγωγή υπογράφει ο Γιάννης Χριστόπουλος.

Μοιράσου το άρθρο!