Πολιτισμός

15/10/2021 - 16:35

Έκθεση “Ολυμπιακές Δάδες 1936-2020” του Αγιασώτη Στράτου Κλήμου

Έκθεση “Ολυμπιακές Δάδες 1936-2020”

Έως τις 31 Οκτωβρίου 2021 – ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

 

Ο συλλέκτης της έκθεσης κατάγεται από τη Λέσβο με μεγάλη αγάπη και φίλαθλο πνεύμα για τον αθλητισμό και τους Ολυμπιακούς Αγώνες!

 

Ο Δήμος Περιστερίου φιλοξενεί αυτήν την πρωτότυπη και πολύ ενδιαφέρουσα έκθεση της συλλογής του δημότη του, Αγιασώτη Στράτου Κλήμου, που με προσωπικό και δαπανηρό αγώνα κατάφερε να συλλέξει όλες αυτές τις μοναδικές δάδες και μας προσφέρει ένα συγκλονιστικό ταξίδι στη σύγχρονη ιστορία τους.

 

“Ολυμπιακές Δάδες 1936-2020” λοιπόν, από τις 11 έως και τις 31 Οκτωβρίου 2021, στην αίθουσα τελετών (α’ όροφος) του Δημαρχιακού Μεγάρου, με την υποστήριξη του ΑΣΔΑ και της Ομοσπονδίας Λεσβιακών Συλλόγων Αττικής (ΟΛΣΑ), που σας καλούν να επισκεφθείτε το χώρο και να γνωριστείτε με τον παθιασμένο συλλέκτη για τους Ολυμπιακούς Αγώνες και αγαπητό συντοπίτη.

 

Μια έκθεση μοναδικής σημασίας και αξίας που αναδεικνύει την παγκόσμια συμφιλίωση, την ενότητα και την πολιτισμική δημιουργική συνύπαρξη όλων των λαών της υφηλίου.

 

Η έκθεση θα λειτουργεί καθημερινά ώρες 10:00 – 14:00 & 17:00 – 20:30.

 

H είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη, στο πλαίσιο τήρησης των μέτρων προστασίας και περιορισμού της πανδημίας (χρήση μάσκας, αποστάσεις ασφαλείας).

 

Στο μήνυμά του, ο Δήμαρχος Ανδρέας Παχατουρίδης, μεταξύ άλλων, τονίζει ότι: “Το Περιστέρι, η πόλη του πολιτισμού και της έμπρακτης πίστης στις αξίες, τις αρχές, τα ιδεώδη και τα ιδανικά του, με ξέχωρη περηφάνια και τιμή, γίνεται η έδρα της έκθεσης με τις δάδες όλων των Ολυμπιακών Αγώνων”.

 

Λόγω των μέτρων υγειονομικού χαρακτήρα, επιτρέπεται συγκεκριμένος αριθμός ατόμων μέσα στο χώρο. Ειδικά, για τις ομαδικές επισκέψεις (σχολεία, συλλόγους και φορείς), έχει δημιουργηθεί ειδική πλατφόρμα προκράτησης μέσα από το σύνδεσμο www.depadp.gr/booking

 

Πληροφορίες στο τηλ. 2105779914, e-mail: depadp@yahoo.gr

Μοιράσου το άρθρο!