Πολιτισμός

26/12/2010 - 19:07

Εορταστικές εκδηλώσεις στο Αναγνωστήριο Αγιάσου

Την Τετάρτη, 29 Δεκεμβρίου 2010, στις 6:30΄ μ.μ., το Αναγνωστήριο Αγιάσου «Η Ανάπτυξη» διοργανώνει στο Κινηματοθέατρό του την καθιερωμένη χριστουγεννιάτικη μουσικοχορευτική εκδήλωσή του με τη γενική επιμέλεια του μουσικοδιδάσκαλου Μάκη Ψαραδέλλη. Συμμετέχουν το Μουσικό Πειραματικό Εργαστήρι του Αναγνωστηρίου, το μουσικό συγκρότημα «Τα φώτα απέναντι» και το χορευτικό τμήμα του Συλλόγου «Άγιος Γεώργιος» Λουτρόπολης Θερμής, με χοροδιδάσκαλο το Μάριο Λέλεκα. Κείμενα θα αποδώσει η στιχουργός Ντέτυ Χατζηκαμπάνη.

Την Πέμπτη, 6 Ιανουαρίου 2010, στις 6:30΄ μ.μ., στο Κινηματοθέατρό του θα πραγματοποιηθεί, όπως κάθε χρόνο, η Γενική Συνέλευση των μελών και φίλων του Αναγνωστηρίου, στο πλαίσιο της οποίας θα κοπεί η παραδοσιακή βασιλόπιτα με τις ευλογίες του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Μυτιλήνης κ. Ιάκωβου Φραντζή, θα γίνει έκθεση πεπραγμένων, απολογισμός του 2010 και προγραμματισμός του 2011 και θα ακολουθήσει πλούσιο μουσικό πρόγραμμα με το Τμήμα Παραδοσιακής Μουσικής, που λειτουργεί με μουσικοδιδάσκαλο τον Κώστα Ζαφειρίου.

Επίσης, την Τρίτη, 28 Δεκεμβρίου 2010, στις 6:30΄ μ.μ, τμήμα της Βυζαντινής και Παραδοσιακής Χορωδίας του Αναγνωστηρίου, συνεπικουρούμενο με τμήμα των Σαντουριών του, θα πει τα παραδοσιακά κάλαντα στην εκδήλωση εγκαινίων του Εκθετηρίου Ειδών Λαϊκής Τέχνης – Καρναβαλικού Μουσείου του Δήμου Αγιάσου.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΡΙΟΥ ΑΓΙΑΣΟΥ ΚΛΕΑΝΘΗΣ Δ. ΚΟΡΟΜΗΛΑΣ

Μοιράσου το άρθρο!