Πολιτισμός

08/08/2021 - 21:00

Η Μαργαρίτα Νικολαΐδη στη «Γιορτή σαρδέλας 2021» - Σκάλα Καλλονής, 8 Αυγούστου

ΔΕΗ

women

Ο Δήμος Δυτικής Λέσβου, σε συνεργασία με τοπικούς φορείς και εθελοντές, διοργανώνει τη «Γιορτή σαρδέλας 2021» στην πλατεία της Σκάλας Καλλονής, την Κυριακή 8 Αυγούστου 2021.

Η εκδήλωση που έχει γίνει θεσμός εδώ και δεκαετίες, αποτέλεσε όλα αυτά τα χρόνια ορόσημο για τον τόπο, τιμώντας με τον καλύτερο τρόπο την παγκοσμίου φήμης «Σαρδέλα Καλλονής».

Φέτος η σαρδέλα θα αφεθεί στα χέρια καταξιωμένων σεφ, προκειμένου να δημιουργήσουν γευστικές παρασκευές, που θα μοιραστούν δωρεάν στους παρευρισκομένους.

Εκλεκτή καλεσμένη του Δήμου Δυτικής Λέσβου μάλιστα, είναι η πρώτη Ελληνίδα Master Chef Μαργαρίτα Νικολαϊδη η οποία θα μαγειρέψει με παραδοσιακά προϊόντα του τόπου! Σε αυτή την μαγειρική πανδαισία, θα συμμετέχει και ο καταξιωμένος Μεσοτοπίτης consultant chef στο πρόγραμμα δράση του ξενοδοχειακού επιμελητηρίου Ελλάδος, Στρατής Ιωσιφέλλης με την ομάδα του.

Την τετράδα των Chef συμπληρώνουν, ο δημιουργικός Παναγιώτης Κολοβός, και η πρωτότυπη και πάντα γευστική, Μαρία Πανάγου.

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 21:00.

Μετά το πέρας της μαγειρικής live Πανδαισίας, θα ακολουθήσουν εκπλήξεις, ενώ την βραδιά θα ομορφύνουν οι μελωδίες του Βαγγέλη Σαραντίδη!

Μοιράσου το άρθρο!