Πολιτισμός

22/12/2019 - 23:38

Μαγική βραδιά στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης - Αποθέωση! (φωτογραφίες)

Μια βραδιά πραγματικά στο πνεύμα των Χριστουγέννων με την Ορχήστρας Σύγχρονης Μουσικής της ΕΡΤ και τη Μικτή Χορωδία του Δήμου Μυτιλήνης «Νίκος Μυρογιάννης» να προσφέρουν γνωστές Χριστουγεννιάτικες μελωδίες απ’ όλο τον κόσμο.

Η αίθουσα του Δημοτικού Θεάτρου γέμισε ασφυκτικά και στις δυο παραστάσεις δίνοντας τη δυνατότητα σε δεκάδες δημότες του Δήμου μας να απολαύσουν μια ξεχωριστή γιορτινή εκδήλωση που χρόνια είχε να γίνει στο νησί μας.

Στη βραδινή παράσταση όπου και μεταδόθηκε ζωντανά από την ΕΡΤ3 το παρών έδωσαν ο Αντιπρόεδρος της Ελληνικής Βουλής Χαράλαμπος Αθανασίου, ο Αντιπεριφερειάρχης Β. Αιγαίου Άρης Χατζηκομνηνός, ο Δήμαρχος Μυτιλήνης Στρατής Κύτελης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Διοικητής της 98 ΑΔΤΕ Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι, εκπρόσωποι φορέων και πολύς κόσμος.

Ο Δήμαρχος Μυτιλήνης σε σύντομο χαιρετισμό ευχαρίστησε την Ορχήστρα της ΕΡΤ και όλους τους συντελεστές για την παράσταση ευχόμενος υγεία κι ευτυχία σε όλους.

Στο τέλος της συναυλίας ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμούς Παναγιώτης Τσακύρης ευχαρίστησε όλους τους συντελεστές για την επιτυχημένη αυτή εκδήλωση ενώ το κοινό καταχειροκροτούσε τους συντελεστές της συναυλίας.

Μοιράσου το άρθρο!