Πολιτισμός

27/02/2014 - 16:31

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το αποκριάτικο απόγευμα από «Το Πόλιον»

style="text-align: justify;"> 
Με κέφι, χαρά, παιχνίδια και μεγάλο ενθουσιασμό μικρών και μεγάλων, πραγματοποιήθηκε το αποκριάτικο απόγευμα χορού στην, κατάμεστη από κόσμο όλων των ηλικιών, αίθουσα του Πολύκεντρου. Διοργανώθηκε δε, το απόγευμα της Κυριακής, 23 Φεβρουαρίου, στις 5.30μμ, από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Πλωμαρίου «Το Πόλιον» σε συνεργασία με τους γονείς των μαθητών χορευτικών τμημάτων του Συλλόγου.
 
Η συμμετοχή του κόσμου, ο χορός παιδιών και μεγάλων, τα αποκριάτικα παιχνίδια, το κέφι και ο ενθουσιασμός όλων ξεπέρασαν ακόμη και την περσινή αποκριάτικη γιορτή που είχε εξαιρετική επιτυχία.
 
Στην αρχή παρουσίασαν, πολύ χαριτωμένα, μουσικοχορευτικά σκετς τα 2 τμήματα μικρών παιδιών μουσικοκινητικής με δασκάλα την κ. Ναυσικά Μάντζου και ρυθμικής γυμναστικής με δασκάλα την κ. Μαρία Καραμολέγκου. Στη συνέχεια παρουσιάστηκε το χορευτικό τμήμα παιδιών 9- 15 χρόνων) με όμορφους παραδοσιακούς χορούς με δάσκαλο τον κ. Γιάννη Μουτζούρη. 
Ακολούθησαν τα αποκριάτικα παιχνίδια γαϊτανάκι, μουσικές καρέκλες κ. ά, και τέλος χορός για όλους και σε όλους τους ρυθμούς.
 
Τα απογευματινά εδέσματα και τα αναψυκτικά που προσφέρθηκαν από τους διοργανωτές (γονείς και Σύλλογος).
 
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πλωμαρίου «Το Πόλιον» επιθυμεί να ευχαριστήσει θερμά όλους όσους εθελοντικά βοήθησαν στη διοργάνωση αυτής της πολύ επιτυχημένης αποκριάτικης γιορτής καθώς και το Δήμο Λέσβου για την παροχή της αίθουσας του Πολύκεντρου. 
 
 

Μοιράσου το άρθρο!

geotee