Πολιτισμός

25/08/2022 - 17:10

Με Ευθαλία και Τσέχωφ στη Μόρια και στη Βρίσα την Κυριακή 28 Αυγούστου

 Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου- Αντιπεριφέρεια Πολιτισμού συνεχίζοντας τις δράσεις του 2ου Φεστιβάλ Ανθρώπων Τέχνη” 1922-2022..... Από την Καταστροφή στην Δημιουργία " παρουσιάζει στις 28 Αυγούστου   Θεατρικές Παραστάσεις  σε συνεργασία με Τοπικούς Συλλόγους.

Πιό συγκεκριμένα:  

  • Έχουμε την χαρά να συνεργαζόμαστε με τον διαχρονικά δραστήριο Πολιτιστικό Σύλλογο Γυναικών Μόριας και το Πολιτιστικό Σωματείου Culture4Al, πάντα με την ευγενική υποστήριξη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Λέσβου και σας προσκαλούμε την Κυριακή 28 Αυγούστου στις  εννιά το βράδυ στην Υδατογέφυρα του Αρχαίου Υδραγωγείου Μόριας, στην παράσταση που θα παρουσιάσει η θεατρική ομάδα «Οι Άστεγοι»  «Η τελευταία βεγγέρα στης Ευθαλίας» 

 

  • Την ίδια μέρα στο Δημοτικό Σχολείο Βρίσας σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Δυτικής Λέσβου και  την Βιβλιοθήκη Βρίσας «Κ. ΤΣΕΛΕΚΑ – Α. ΝΙΚΕΛΛΗ»  θα παρουσιαστούν τρία μονόπρακτα του Τσέχωφ, απο την ίδια θεατρική ομάδα. 

Η είσοδος των παραστάσεων για το κοινό είναι ελεύθερη.

 “Θα είναι χαρά μας να είστε όλοι εκεί, μιας και οι δυο φορείς (Σύλλογος Γυναικών Μόριας και βιβλιοθήκη Βρίσας) έχουν αποδείξει ότι και γνωρίζουν και προσφέρουν στα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου μας και τους ευχαριστούμε! Φυσικά για την Βρίσα υπάρχουν οι γνωστοί λόγοι για τους οποίους οφείλουμε όλοι να συμπαραστεκόμαστε! Δημόσια απευθύνουμε ένα Μεγάλο Ευχαριστώ, στην κυρία Αγλαία Αρχοντίδου- είναι γνωστές οι επαγγελματικές της καταξιώσεις-, για το ότι δεν σταμάτησε ποτέ να δημιουργεί και να προσφέρει στην πολιτιστική ανάπτυξη του τόπου μας, μια εκ των οποίων  το Φεστιβάλ Μόριας, καθώς επίσης και η ιδέα και η  συγγραφή των κειμένων της παράστασης   «Η τελευταία βεγγέρα στης Ευθαλίας».      

 

 

 

ΑΝΤΩΝΕΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών & Πολιτισμού

Περιφέρειας  Βορείου  Αιγαίου

 

Μοιράσου το άρθρο!