Πολιτισμός

16/08/2020 - 21:00

Μετά τους Πυξ Λαξ ο Χρήστος Θηβαίος στη Βατούσα

Ο Σύνδεσμος Πολιτισμού Αθλητισμού & Τουρισμού Νήσου Λέσβου νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους όσοι συνέβαλαν, μέχρι στιγμής, στην επιτυχή διοργάνωση των εκδηλώσεών μας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο ο οποίος, κατά τη χθεσινή μοναδική και συναυλία των ΠΥΞ ΛΑΞ στην Καλλονή, επέδειξε υψηλό αίσθημα ευθύνης διασκέδασε τηρώντας όλα τα μέτρα ατομικής προστασίας. Ευχαριστούμε, επίσης, την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης για τη συμβολή της. 

Από το Σύνδεσμο και τον Δήμο Δυτικής Λέσβου τηρήθηκαν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ομαλή διεξαγωγή της συναυλίας.

Συνεχίζοντας το πρόγραμμα του Πολιτιστικού Καλοκαιριού "Λισβουπλανέματα" παρουσιάζουμε τον Χρήστο Θηβαίο στην πανέμορφη Βατούσα - στον αύλειο χώρο του Δημοτικού Σχολείου, την Κυριακή 16 Αυγούστου στις 21:00. 

Οι θέσεις είναι περιορισμένες και γι΄αυτό μπορείτε να προμηθεύεστε αποκόμματα ελευθέρας εισόδου από την Κοινότητα Βατούσας, από το πωλητήριο στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης (ώρες 10-12) και από το γραφείο Ασφάλειες Ναούμη στην Καλλονή.

 

Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική και θα τηρηθούν αυστηρά όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

 

 «Εξάρχεια - Μπραχάμι»

 

Ο Χρήστος Θηβαίος παρουσιάζει τις καλύτερες στιγμές του, από τους "Συνήθεις Υπόπτους" και τον "Άμλετ της Σελήνης" έως το "Σιδερένιο νησί" και την δισκογραφική του συνεργασία με τον Χάρη Κατσιμίχα, με τίτλο  "Από τους κήπους των ψιθύρων". Ένα μουσικό ταξίδι στη γειτονιά του Χάρη Κατσιμίχα στο Μπραχάμι και φυσικά μια μεγάλη στάση στη δική του γειτονιά, τα Εξάρχεια, την πιο εναλλακτική της Αθήνας. Τη γειτονιά που συνδέθηκε με μερικές από τις πιο σημαντικές μορφές του νεότερου πολιτισμού μας: Νικόλα Άσιμο, Παύλο Σιδηρόπουλο, Αρλέτα.  Επίσης θα ακούσουμε όσα τραγούδια του έχουμε αγαπήσει όλα αυτά τα χρόνια: ΗμερολόγιοΑς Χαθείς, Αγάπη, Δεν Είμαι Άλλος, Παλιός Στρατιώτης, Μικρή Πατρίδα, Βροχή μου, Γυναίκα, Ποια Θάλασσα, και τόσα άλλα που αποτελούν μια σπουδαία μουσική προίκα, αγκαλιά με τα τραγούδια των αδερφών Κατσιμίχα.   

Μοιράσου το άρθρο!