Πολιτισμός

17/10/2022 - 18:58

Μια «φωλιά» για «το κιρκινέτσι»

 Με απόφαση του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου του Μητροπολιτικού Ναού που εγκρίθηκε από το Μητροπολιτικό Συμβούλιο παραχωρήθηκε η χρήση του χώρου του παρακείμενου στο παρεκκλήσι του Αϊ Γιάννη του Αρμένη στην οδό Τζουμαγιάς της Κουλμπάρας (δεύτερος δρόμος αριστερά ανεβαίνοντας την οδό Βερναρδάκη), στο Σύλλογο κατοίκων συνοικιών Κουλμπάρας και Κιόσκι Μυτιλήνης «το κιρκινέτσι». Προκειμένου να χρησιμοποιηθεί ως γραφείο και χώρος συνάντησης και ενημέρωσης των μελών του Συλλόγου και των κατοίκων της γειτονιάς. 

Ο Σύλλογος ευχαριστεί για την εμπιστοσύνη το Μητροπολίτη Μυτιλήνης κ. Ιάκωβο, τον πρωτοπρεσβύτερο π. Νικόλαο Βουλμέ και τα μέλη του Εκκλησιαστικού και Μητροπολιτικού Συμβουλίου.

Άμεσα θα ξεκινήσουν οι εργασίες ανακαίνισης των γραφείων εσωτερικά καθώς και εξωτερικά, προκειμένου ο σύλλογος των κατοίκων του ιστορικού κέντρου της πόλης να αποκτήσει ένα χώρο αντάξιο της  προσπάθειας του.

Οι ενδιαφερόμενοι να βοηθήσουν οικονομικά στις εργασίες που θα πραγματοποιηθούν, μέλη και φίλοι του Συλλόγου μας, παρακαλούμε να καταθέτουν οποιοδήποτε χρηματικό ποσό επιθυμούν στον τραπεζικό λογαριασμό ΙΒΑΝ  GR0301713550006355146844272 στο όνομα του Συλλόγου. Οι όποιες δωρεές να κοινοποιούνται στην ηλεκτρονική διεύθυνση kirkinetsi@gmail.com για την έκδοση της σχετικής απόδειξης. 

Μοιράσου το άρθρο!