Πολιτισμός

04/11/2012 - 17:27

Μια νέα χορωδία ξεκινάει...

Μια νέα χορωδία ξεκινάει...

Το Σάββατο 10 Νοεμβρίου ξεκινάνε τα μαθήματα στο νεοσύστατο παιδικό τμήμα της Χορωδίας Μυτιλήνης, το οποίο φέρει την ονομασία «Παιδική Χορωδία Γρηγόρης Ρουσέλλης» σαν ένδειξη τιμής στη μνήμη του μεγάλου ευεργέτη.


Στην χορωδία μπορούν να συμμετάσχουν παιδιά των δύο τελευταίων τάξεων του Δημοτικού σχολείου καθώς και της πρώτης και δευτέρας τάξης του Γυμνασίου. Τα μαθήματα θα γίνονται κάθε Σάββατο στις 10:30 - 12:30 το πρωί στην αίθουσα της Χορωδίας Μυτιλήνης (πάνω από την καφετέρια Lighthouse).


Παράλληλα με τις πρόβες της χορωδίας θα διδασκονται μουσική θεωρία, σολφέζ και φωνητική τεχνική ειδικά για παιδιά. Καλλιτεχνικός διευθυντής της χορωδίας είναι ο Αντώνης Βερβέρης, κάτοχος Master στη Διεύθυνση Χορωδίας και Χορωδιακή Εκπαίδευση και υποψήφιος διδάκτορας του Τμήματος Μουσικών Σπουδών ΑΠΘ σε συνεργασία με τις μουσικοπαιδαγωγούς Κατερίνα Γιακουμή και Ειρήνη Μανωλοπούλου.

Για οποιαδήποτε πληροφορία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στον καλλιτεχνικό διευθυντή της χορωδίας, κύριο Αντώνη Βερβέρη στο email antonis_ververis@yahoo.com.

 

Μοιράσου το άρθρο!