Πολιτισμός

21/05/2013 - 17:58

Ντέπη Χατζηκαμπάνη: «Είναι οι άλλοι παράξενοι ή είμαι εγώ;»

Ντέπη Χατζηκαμπάνη:  «Είναι οι άλλοι παράξενοι ή είμαι εγώ;»

Ντέπη Χατζηκαμπάνη:  «Είναι οι άλλοι παράξενοι ή είμαι εγώ;»

ign="left">Οι Eκδόσεις Εντύποις και η στιχουργός Ντέπη Χατζηκαμπάνη σας προσκαλούν στην παρουσίαση της νέας ποιητικής της συλλογής «Είναι οι άλλοι παράξενοι ή είμαι εγώ;» που θα γίνει στο Loft air lounge cafe bar στην Μυτιλήνη, το Σάββατο 8 Ιουνίου και ώρα 8μ.μ.

 

Το βιβλίο θα παρουσιάσουν οι:

Αναστασία Σπυριδάκη δημοσιογράφος, Λένα Αλτίνογλου καθηγήτρια αγγλικής φιλολογίας και ο Νίκος Σπυρόπουλος (tsopana rave)

 

Ποιήματα θα απαγγείλουν οι :

Bάσω Χόχλακα, Τέση Χατζηκαμπάνη

και η φιλόλογος Κορνηλία Κακαμπούρα

Θα ακολουθήσει μουσική βραδιά από τα Γυμνά καλώδια και τα Φώτα Απέναντι

Στην παρουσίαση το βιβλίο θα συνοδεύεται με cd με τραγούδια σε πρώτη εκτέλεση.

 

Η Ντέπη Χατζηκαμπάνη γεννήθηκε και ζει στην Λέσβο.Απο το δημοτικό της άρεσε να παίζει με τις λέξεις και να ζωγραφίζει όνειρα επάνω στα θρανία.
Σε ηλικία 18 χρονων αποφάσισαν με τον Φίλιππο Πλιάτσικα να προσπαθήσουν να αλλάξουν τον κόσμο και να βάψουν ξανά γαλάζια την θάλασσα.
Προσπαθούν ακόμη...Απο κει και πέρα τραγούδια της έχουν ερμηνεύσει και μελοποιήσει σημαντικοί τραγουδοποιοί , συνθέτες και συγκροτήματα.
Εχει τελειώσει διοίκηση επιχειρήσεων αλλά επειδή δεν της αρέσουν ούτε οι διοικήσεις, ούτε οι επιχειρήσεις επέλεξε να αφιερωθεί στην τέχνη.
Αγαπάει την ροκ μουσική, τους ροκ ανθρώπους και τα αστέρια.''Είναι οι άλλοι παράξενοι ή είμαι εγώ;''Είναι ο τίτλος της πρώτης ποιητικής συλλογής της.

Μοιράσου το άρθρο!