Πολιτισμός

11/03/2023 - 17:00

«Ο Ευρωπαίος Νίκος Καζαντζάκης μέσα από τις μεταφράσεις των έργων του» - Σάββατο 11 Μαρτίου

Συνδιοργάνωση Επιστημονικής Ημερίδας Ο Ευρωπαίος Νίκος Καζαντζάκης μέσα από τις μεταφράσεις των έργων του» στις 11 Μαρτίου ώρα 17.00 με το Πρότυπο ΓΕ.Λ Μυτιλήνης του Πανεπιστημίου Αιγαίου

 

Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου- Αντιπεριφέρεια Πολιτισμού δημόσια επαινεί το Πρότυπο ΓΕ.Λ Μυτιλήνης του Πανεπιστημίου Αιγαίου για την πρωτοβουλία του να συμμετέχει στο Πρόγραμμα  «Σχολεία Πρέσβεις του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. European Parliament Ambassador Schools – EPAS» και στην προσπάθεια του να προάγει μέσω αυτού τα Ευρωπαϊκά Ιδεώδη.

Στα πλαίσια της προσπάθειας αυτής αποδεχθήκαμε με χαρά την πρότασή τους για συνδιοργάνωση της Επιστημονικής Ημερίδας με θέμα: «Ο Ευρωπαίος Νίκος Καζαντζάκης μέσα από τις μεταφράσεις των έργων του», η οποία θα γίνει το Σάββατο 11 Μαρτίου (ώρα 17.00-21.00), στην Αίθουσα Εκδηλώσεων των Κεντρικών Λυκείων, με την υποστήριξη της Διεθνούς Εταιρείας Φίλων Νίκου Καζαντζάκη.

Είναι τιμή μας να συνεργαζόμαστε με φορείς της εκπαίδευση που προάγουν της αξίες του μεγάλου Νίκου Καζαντζάκη σε αυτή την δύσκολη εποχή την οποία ζούμε.

Σας προσκαλούμε να παρευρεθείτε για να χειροκροτήσουμε όλοι μαζί την προσπάθεια αυτή των μαθητών και των εκπαιδευτικών.

 

 

Εκ μέρους της Περιφερειακής Αρχής
 η αρμόδια Αντιπεριφερειάρχης 

Οικονομικών και Πολιτισμού 

Αναστασία Αντωνέλλη

σ

Μοιράσου το άρθρο!