Πολιτισμός

23/12/2021 - 23:00

Ο Ηλίας Βρεττός για ένα μοναδικό live την Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου στο Κτήμα Οινοφόρος

Ένας από τους πιο επιτυχημένους καλλιτέχνες της γενιάς του, ο Ηλίας Βρεττός, έρχεται  για να μας ταξιδέψει με την παραμυθένια φωνή του σε μέρη που μόνο εκείνος ξέρει!

 

Ο Ηλίας Βρεττός έχει κατακτήσει τις μεγάλες πίστες χάρη στο ταλέντο την καταπληκτική του σκηνική παρουσία. Είναι ένας χαρισματικός καλλιτέχνης που τα τελευταία χρόνια γράφει τη δική του ιστορία στο ελληνικό πεντάγραμμο και φυσικά είναι αγαπητός σε όλους.

Έχει συνεργαστεί μέχρι σήμερα με σπουδαία ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου, όπως είναι Ζαφείρης Μελάς, Νίκος Μακρόπουλος, Χρήστος Μενιδιάτης, Νατάσσα Θεοδωρίδου, Αγγελική Ηλιάδη, Ελένη Φουρέιρα και πολλοί άλλοι. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ηλίας Βρεττός είναι ένα πραγματικό διαμάντι της ελληνικής δισκογραφίας και το σίγουρο είναι πως τα επόμενα χρόνια θα μας απασχολήσει ιδιαίτερα.

Επικοινωνιακός, ξεσηκωτικός και ταυτόχρονα ατμοσφαιρικός και ερωτικός, έχοντας ήδη στις επαγγελματικές του αποσκευές μια βαλίτσα γεμάτη σπουδαίες επιτυχίες, μας υπόσχεται μία βραδιά κεφιού και διασκέδασης.

«Φωναξέ με», «Πού θα πας», «Και πετάω ψηλά», «Κάνει μοναξιά», «Μέτρα τα΄αστέρια»,  «Τον άνθρωπο τον λάθος» και άλλες αγαπημένες επιτυχίες του καλλιτέχνη, θα μας διασκεδάσουν και θα μας ξεσηκώσουν σε ένα απόλυτο live χριστουγεννιάτικο  party,  στο Κτήμα Οινοφόρος την Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου.

 

Ώρα προσέλευσης: 23:00 μ.μ.

Κρατήσεις στα τηλέφωνα: 22510 44738  και 6982775233

Προπώληση:

1)  Ticket services(ηλεκτρονικά)

2)Στην αρχή της αγοράς – (Ερμού 15)

3) Στο ταμείο εισόδου στο Κτήμα Οινοφόρος

Μοιράσου το άρθρο!