Πολιτισμός

29/08/2019 - 20:30

«Ο Καραγκιόζης Επιστήμων της Θάλασσας» στη Μοδούσα

Η Κοιν.Σ.Επ. Μοδούσα εκτός από τα τοπικά προϊόντα αγαπάει και την παράδοση, και εγκαινιάζει αυτή την Πέμπτη 29 Αυγούστου στις 20:30, Έκθεση Βιβλιοδεσίας του Αντώνη Κουτσουραδή, με την παράσταση: «Ο Καραγκιόζης Επιστήμων της Θάλασσας» συνοδεία ζωντανής μουσικής!

Ο Αντώνης Κουτσουραδής, το Θέατρο Σκιών του Άκη και η Κομπανία του Μπερντέ, συμπράττουν στις εγκαταστάσεις της Μοδούσας υποσχόμενοι άλλη μια όμορφη εκδήλωση για κάθε ηλικία. Μαζί τους η Μάρω Παπαδημητρίου, που θα αναλάβει ζωντανά την απόδοση στη νοηματική γλώσσα, έτσι ώστε η παράσταση να είναι προσβάσιμη σε όλους. Επίτιμοι καλεσμένοι τα παιδιά του Συλλόγου γονέων και φίλων ανθρώπων με αυτισμό Λέσβου- «Συνεξέλιξη».

Η βραδιά θα συνεχιστεί με ποτό και μεζέ για το κοινό, με τους μουσικούς της Κομπανίας του Μπερντέ: Αντώνη Μυλωνά, Δημήτρη Καρπούζη, Άκη Τσαβαρή & Σια.

Η τέχνη της βιβλιοδεσίας θα παρουσιάζεται στη Μοδούσα από την Πέμπτη 29 Αυγούστου έως την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου καθημερινά, 6-9 το απόγευμα. Πρόκειται για μια μοναδική ευκαιρία να δει κανείς ζωντανά πώς δένονταν παλιά τα βιβλία, καθώς και μια ενδιαφέρουσα συλλογή από τετράδια και βιβλία δεμένα με τον παραδοσιακό τρόπο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στα επόμενα σχέδια της ΚοινΣεπ Μοδούσα είναι η πραγματοποίηση εργαστηρίων παραδοσιακής βιβλιοδεσίας στο χώρο της.
Αυτή την Πέμπτη λοιπόν, μικροί και μεγάλοι στη Μοδούσα στις 20:30!

Μοιράσου το άρθρο!