Πολιτισμός

14/12/2018 - 07:14

Ο Μπάμπης Τσέρτος στο Κτήμα Οινοφόρος - Σάββατο 22 Δεκεμβρίου σε μία μοναδική εορταστική εμφάνιση

Ο

Μπάμπης Τσέρτος είναι ένας σπουδαίος ερμηνευτής, που διακρίνεται για το πάθος του στο καλό τραγούδι, αυτό που υπηρετεί με αγάπη και ήθος πάνω από 30 χρόνια .
Μία από τις πλέον ενδιαφέρουσες φωνές του ελληνικού τραγουδιού, έχει κατορθώσει στη μακρόχρονη πορεία του να παραμένει συνεπής στις ποιοτικές επιλογές του διευρύνοντας συνεχώς το ρεμπέτικο και λαϊκό ηχόχρωμα μέσα από τις προσωπικές του αναζητήσεις και συνεργασίες.
Aπό μικρός έδειξε μια αγάπη στα τραγούδια της υψηλής συγκίνησης και προσπάθησε  να επαναφέρει στο σήμερα σημαντικά τραγούδια άλλων εποχών, πράγμα που είναι πολύ σπουδαίο».
Mελετάει το ελληνικό τραγούδι σε όλο του το εύρος. Στο ρεπερτόριο του συνυπάρχουν το ρεμπέτικο, το λαϊκό, το έντεχνο καθώς και το λεγόμενο «ελαφρό» τραγούδι.
Ο εξαιρετικός μελωδικός ερμηνευτής θα μας συμπαρασύρει το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου στον Οινοφόρο στις 10:30 μ.μ., σε μία ονειρεμένη βόλτα στο ποιοτικό λαϊκό τραγούδι. Παραδοσιακά, σμυρναίικα, ρεμπέτικα, ρετρό, έντεχνα λαϊκά και νεότερα τραγούδια θα συνθέσουν ένα πρόγραμμα «Εφ’ όλης της ύλης».

Θα ακουστούν τραγούδια από την προσωπική δισκογραφία του Μπάμπη Τσέρτου, τραγούδια ελαφρά (Σουγιούλ,Γούναρη κ.α.), έντεχνα λαικά (Θεοδωράκη,,Χατζιδάκις,,κ.α.), λαϊκά (Καζαντίδης,Μπιθικώτσης,Γαβαλάς,κ.α.)
αλλά και της νεώτερος γενιάς (Μάλαμας,Κορακάκης,κα.).
Μαζί του επί σκηνής η εξαιρετική τραγουδίστρια Σοφία Μέρμηγκα και τέσσερις σπουδαίοι μουσικοί.
Ο μεγάλος Έλληνας βιολιστής Κυριάκος Γκουβέντας , ο Κώστας Ζαριδάκης στο μπουζούκι, ο Κώστας Τσεκούρας στην κιθάρα & ο Γιάννης Τσέρτος στο πιάνο και την επιμέλεια της ορχήστρας.

 

Χώρος Διεξαγωγής:  ΚΤΗΜΑ ΟΙΝΟΦΟΡΟΣ
Τιμή Εισιτηρίου: 13€
Προπώληση Εισιτηρίων:
● Στην Αρχή της αγοράς (Ερμού 4)
● Μουσικό Καφενείο (λαδάδικα)
● Κατάστημα AROMA (Ερμού 109)
● Ψητοπωλείο Κάτι ψήνεται (Ελ.Βενιζέλου 22)
● Ποτοποιία  Ματθαίου (Θάσου & Λήμνου 1)
Ώρα  έναρξης : 10:30μ.μ.
Τηλέφωνα Κρατήσεων : 22510 44738, 6974197399 & 6949544276

Μοιράσου το άρθρο!