Πολιτισμός

28/05/2019 - 07:15

Ο Νίκος Μακρόπουλος στην Μυτιλήνη.Το Σάββατο 29 Ιουνίου

Το Κτήμα Οινοφόρος ανοίγει την αυλαία των καλοκαιρινών του εκδηλώσεων, υποδέχοντας τον Νίκο Μακρόπουλο το Σάββατο 29 Ιουνίου στις 12:00 το βράδυ.

Ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής Νίκος Μακρόπουλος  έρχεται στην Μυτιλήνη, για να μας χαρίσει μία μοναδική βραδιά κεφιού και διασκέδασης. Θα μας ετοιμάσει ένα ξεχωριστό πρόγραμμα, με τις μεγαλύτερες λαϊκές του επιτυχίες, έτοιμος να μας ξεσηκώσει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Ο  Νίκος Μακρόπουλος δεν χρειάζεται πολλές συστάσεις..

Αισίως έκλεισε τα 20 και πλέον χρόνια στην ελληνική δισκογραφία, χαρίζοντας μας πάρα πολλά σπουδαία και διαχρονικά τραγούδια. Έχει αποδείξει πως μπορεί να είναι κλασσικός, λαϊκός ερμηνευτής, παλιάς κοπής, που του αρέσει να εκσυχρονίζεται τόσο στη μουσική όσο και στον στίχο των τραγουδιών του, αλλά και μέσα από τις συνεργασίες του.

 

Το Σάββατο 29 Ιουνίου στο ‘’ΚΤΗΜΑ ΟΙΝΟΦΟΡΟΣ’’, μας υπόσχεται μία ανεπανάληπτη αυθεντική λαϊκή βραδιά που κανείς δεν πρέπει να χάσει

------------

Ο Νίκος Μακρόπουλος γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη.
Έζησε τα παιδικά του χρόνια στην Κάτω Τούμπα της Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα στην γειτονιά του Αγίου Φανουρίου. Ο ίδιος θυμάται τον εαυτό του παιδί να παίζει με τους φίλους του ξέγνοιαστος και ευτυχισμένος.
Το 1994 ξεκίνησε να τραγουδάει σε μπουζούκια στην Καλαμάτα. Επίσης τραγούδησε και στο κέντρο "Ίμερος" στην Νέα Κηφισιά και στο "Σκορπιός" στην Θεσσαλονίκη. Σπουδαία συνεργασία στην καριέρα του ήταν εκείνη με τον Γιώργο Μαζωνάκη και την Άντζυ Σαμίου. Έπειτα τραγούδησε στο κέντρο "Νεράιδα" και στο κέντρο "Αστέρια" με την Άννα Βίσση στην Αθήνα.

Τότε κυκλοφόρησε και το πρώτο του CD που το υπέγραψαν ο Γιώργος Θεοφάνους και η Εύη Δρούτσα.

Το δεύτερο του CD κυκλοφόρησε το 2000. Το 2005 ήταν μια από τις πιο επιτυχημένες χρονιές του και οι δισκογραφικές του δουλειές συνεχίστηκαν με γνωστούς δημιουργούς όπως Καπίρη, Θεωδώρου, Γιατρά, Χρυσοβέργη.

 

  • Σάββατο, 29 Ιουνίου 2019 στις 11:30 μ.μ.

  • Κτήμα Οινοφόρος

  • Τιμή εισιτηρίου 15 ευρώ

  • Προπώληση εισιτηρίων: 

Μυτιλήνη: Στην αρχή της αγοράς Ερμού / Μουσικό Καφενείο / "Τηγανάκια" / "Κάτι ψήνεται" 

Καλλονή: Κρεοπωλείο Σελάχας

Πλωμάρι: Καφε Remvi

Κρατήσεις: 2251044738 / 6974197399/ 6949544276

μακροπουλος

Μοιράσου το άρθρο!