Πολιτισμός

28/05/2013 - 12:42

Πολιτιστικό Φεστιβαλ «Ιανός» - Ανοιχτό κάλεσμα

Πολιτιστικό Φεστιβαλ «Ιανός» - Ανοιχτό κάλεσμα

Η Αστική Μη Κερδοσκοπική Πολιτιστική Εταιρεία «ΘΕΑΤΡΟ Η ΖΩΗ ΜΟΥ», μετά από γενική συνέλευση και με γνώμονα την υψηλή αισθητική της τέχνης, ομόφωνα ενέκρινε τις εκδηλώσεις που θα παρουσιαστούν στο Πολιτιστικό Φεστιβάλ "ΙΑΝΟΣ" από τον Ιούνιο μέχρι και τον Σεπτέμβριο 2013 στη Λέσβο. Στο Φεστιβάλ θα συμμετάσχουν καλλιτέχνες από όλη την Ελλάδα, οι οποίοι θα παρουσιάσουν τη δουλειά τους και θα φιλοξενηθούν στον ανακαινισμένο πολυχώρο του Ιανού. Από τη φετινή χρονιά θα λειτουργεί θεατρική σκηνή, εκθεσιακός χώρος, καφετέρια, συναυλιακός χώρος, χώρος camping και διαμερίσματα για τη διαμονή των συμμετεχόντων καλλιτεχνών καθώς και των επισκεπτών. Ο εκθεσιακός χώρος θα λειτουργεί καθημερινά και θα φιλοξενεί εκθέσεις ζωγραφικής, γλυπτικής, φωτογραφίας, κοσμήματος κ.α.

Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα των εκδηλώσεων θα διαμορφωθεί ως εξής:

•Δευτέρα θα παρουσιάζονται Θεατρικές Παραστάσεις,

•Τετάρτη θα παρουσιάζονται μουσικές βραδιές, ποίηση, αφιερώματα και συναυλίες

•Παρασκευή θα γίνονται βιβλιοπαρουσιάσεις και ομιλίες επιστημονικού ενδιαφέροντος.

Όσοι επιθυμούν να στηρίξουν το Φεστιβάλ είτε ως αρωγά μέλη (ατομικά ή και συλλογικά σαν πολιτιστική οργάνωση, φορέας, άλλη εταιρεία), είτε ως εθελοντές, είτε ως χορηγοί μπορούν να επικοινωνούν στα παρακάτω στοιχεία: e-mail: theatremylife@gmail.com και στο τηλέφωνο: 6937813116, μέχρι τις 20 Ιουνίου 2013.

Η εταιρεία συμμεριζόμενη τις εργασιακές δυσκολίες που αντιμετωπίζει η κοινωνία μας, θα δημιουργήσει νέες θέσεις εργασίας, θα στηρίξει την οικονομία του νησιού, θα φέρει νέους επισκέπτες εναλλακτικού τουρισμού, θα δώσει έμφαση στην ανάπτυξη του νησιού, και θα προάγει την τέχνη μέσα από την προβολή νέων καλλιτεχνών. Η Λέσβος αποτελεί ένα φυσικό παράδεισο και φωλιά πολιτισμού. Με τη βοήθεια και τη συνεργασία όλων μπορούμε να καταστήσουμε τη Λέσβο, πρωταγωνιστή του πολιτιστικού προϊόντος της χώρας μας.

Οι χορηγοί θα διαφημιστούν στο πρόγραμμά μας που θα τυπωθεί και θα κυκλοφορήσει σε χιλιάδες αντίτυπα σε όλη την Ελλάδα, καθώς επίσης και στο διαδίκτυο, σε blogs, sites, και λοιπά μέσα κοινωνικής δικτύωσης και θα αποτελούν την αιγίδα πραγματοποίησης του Φεστιβάλ.

Μιχαήλ Δουκάκης Ηθοποιός Θεάτρου Τέχνης "Κάρολος Κουν" Πρόεδρος Της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας «ΘΕΑΤΡΟ Η ΖΩΗ ΜΟΥ»

Μοιράσου το άρθρο!