Πολιτισμός

06/06/2022 - 15:27

Ψηφίστε το Διεθνές Φεστιβάλ Μουσικής Μολύβου ώστε να αναδειχθεί στις πρωτοβουλίες που συμβάλλουν στη δημιουργία ενός βιώσιμου μέλλοντος!

 Ένας θεσμός της Λέσβου, το Διεθνές Φεστιβάλ Μουσικής Μολύβου, διακρίθηκε στο πλαίσιο του Θεσμού Κοινωνικού Διαλόγου Bravo 2022, ως πρωτοβουλία που συμβάλλει στη Βιώσιμη Ανάπτυξη. 

 

Ο μουσικός θεσμός της Λέσβου που «ταξιδεύει» το νησί κάθε καλοκαίρι σε όλο τον κόσμο, έχει επιλεγεί από τον Bravo, το ευρύτερο μέσο κοινωνικού διαλόγου στη χώρα μας για θέματα της Βιώσιμης Ανάπτυξης, για να προβληθεί, μαζί και με άλλες πρωτοβουλίες της Κοινωνίας των Πολιτών, που συμβάλλουν στη Βιώσιμη Οικονομία / Κοινωνία με Περιβαλλοντική Υπευθυνότητα, Κοινωνική Συνοχή,  υποστηρίζοντας την ποιότητας ζωής όλων μας.

Κάθε χρόνο, στον Bravo συμμετέχουν περισσότεροι από 160 οργανισμοί με 250 πρωτοβουλίες που έχουν αναπτύξει, 280 σχολικές μονάδες της πρωτοβάθμιας & δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης με 700 προτάσεις για τη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου,. Οι επιτροπές διαλόγου και αξιολόγησης απαρτίζονται από 350 εκπροσώπους κοινωνικών εταίρων με  περισσότερους από 55.000 ενεργους πολίτες να ψηφίζουν και να αναδεικνύουν τους νικητές.

Φέτος, ανάμεσα στις πρωτοβουλίες είναι και το Διεθνές Φεστιβάλ Μουσικής Μολύβου. 

Στηρίξτε το κι εσείς για να προβληθεί ένας δικός μας θεσμός, που συμβάλει στη βιώσιμη ανάπτυξη, για να αφυπνίσουμε και να ενεργοποιήσουμε όλοι μαζί όσο το δυνατόν περισσότερους πολίτες, στα θέματα της Βιώσιμης Ανάπτυξης, Υπεύθυνης Επιχειρηματικότητας και Κοινωνικής Υπευθυνότητας. 

Η γνώμη σας μετράει!

Ψηφίστε ΕΔΩ συμπληρώνοντας όλα τα κριτήρια Η ψηφοφορία προς ανάδειξη της συμμετοχής θα μείνει ανοικτή μέχρι και τις 12 Ιουνίου.

Μοιράσου το άρθρο!