Πολιτισμός

26/07/2020 - 21:00

Συναυλία με τη Γλυκερία στο Πλωμάρι Κυριακή 26 Ιουλίου 2020

Την Κυριακή 26 Ιουλίου 2020 στις 9:00 το βράδυ θα πραγματοποιηθεί συναυλία με τη Γλυκερία και την ορχήστρα της στο λιμάνι Πλωμαρίου και συγκριμένα στον κόκκινο λιμενοβραχίονα στο χώρο που παλαιότερα λειτουργούσε η καντίνα.

Προσοχή: Απαραίτητη η χρήση μάσκας για το κοινό!

Οι πελάτες ντόπιοι και επισκέπτες σε όλα τα μαγαζιά και ειδικότερα της παραλιακής ζώνης θα έχουν τη δυνατότητα να ακούν τη συναυλία απολαμβάνοντας το ποτό και το φαγητό τους.

Όπως είναι γνωστό η επιτυχημένη καλλιτέχνης είχε επισκεφτεί ξανά στο Πλωμάρι το 2012 και μάλιστα την ίδια ημερομηνία με φέτος, ως καλεσμένη του ιδιοκτήτη της Lilleput Reiser, κ. Φρούντελ, ο οποίος γιόρτασε τότε τα γενέθλια του κάνοντας δώρο στο κοινό του Πλωμαρίου τη συναυλία της Γλυκερίας που ήταν άκρως επιτυχημένη και διασκέδασε τον κόσμο με το παραπάνω.

Φέτος τα πράγματα θα είναι τελείως διαφορετικά λόγω των αυστηρών μέτρων πρόληψης για τον κορονοϊό. Επρόκειτο κανονικά να εμφανιστεί η Γλυκερία στη Γιορτή Ούζου, αλλά τα μέτρα δεν επιτρέπουν προς το παρόν να γίνει τέτοιου είδους εκδήλωση, οπότε θα πραγματοποιηθεί ως απλή συναυλία. Η είσοδος θα είναι μεν ελεύθερη για το κοινό, αλλά θα υπάρχει περιορισμένος αριθμός δωρεάν καρτών που θα δίνονται στην είσοδο που θα διαμορφωθεί. Πρόκειται για μια πολύ δυνατή συναυλία και επιτυχία που θα μπορεί να διεξαχθεί στο Πλωμάρι, θα κοστίσει και αρκετά χρήματα και ειδικά για τέτοια εποχή που υπάρχει ο πρόβλημα με τον κορονοϊό που επηρεάζει τα πάντα, αλλά καλό θα ήταν η Αντιδημαρχία Πολιτισμού, όποιος ήταν υπεύθυνος για τη διοργάνωση ή όποιος άλλος ενδιαφέρεται από τον Δήμο να την προωθούσαν λίγο παραπάνω. Υπήρξαν βέβαια αρκετές δυσκολίες και προβλήματα και η άδεια πάρθηκε αργά, αλλά είναι άδικο να μην αναφέρεται η συναυλία από σχεδόν κανέναν έντυπο ή ηλεκτρονικό Μ.Μ.Ε. κάτι που δεν συνέβη με άλλες εκδηλώσεις που γίνονται σε άλλες Δημοτικές Ενότητες. Είναι γνωστό επίσης ότι απαγορεύεται η αφισοκόλληση και θα πρέπει να λύσει αυτό το θέμα ο Δήμος υποδεικνύοντας ή ορίζοντας σημεία κατάλληλα για ανάρτηση αφισών και ανακοινώσεων σε όλες τις περιοχές.

 

plomarinews.gr

Μοιράσου το άρθρο!