Πολιτισμός

10/03/2016 - 14:50

Τι ψάχνουν 250 καρναβαλιστές στη Μυτιλήνη;

Μ

ε την παρουσία των 250 καρναβαλιστών, πραγματοποιήθηκε χθες Τετάρτη, 9 Μαρτίου 2016 στο Café “ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ”, η προγραμματισμένη εκδήλωση – συγκέντρωση των 14 πληρωμάτων, που συμμετέχουν στο “Κυνήγι του Κρυμμένου Θησαυρού”. 

 
Κατά τη διάρκεια της όμορφης “μασκέ” εκδήλωσης, οι αρχηγοί των πληρωμάτων παρέδωσαν στην Οργανωτική Επιτροπή τις “σακούλες” με τις λύσεις των 11 πρώτων θεμάτων και στη συνέχεια όλοι οι συμμετέχοντες διαγωνίστηκαν στο μοντέρνο χορό, υπό τα έντονα χειροκροτήματα των παρευρισκομένων.  
Παρόντων του Δημάρχου Λέσβου Σπύρου Γαληνού, της Αντιδημάρχου Εθελοντισμού & Νέας Γενιάς Αθηνάς Ιωσηφέλλη και του Προέδρου της Μυτιλήνης Πάνου Πίτσιου, ακολούθησε η παρουσίαση σε video wall των 11 λύσεων από το συντονιστή του παιχνιδιού Άκη Αργυρόπουλο και τη βοηθό του Χρυσή Τζανέτου.   
Η βραδιά συνεχίστηκε με πολύ χορό από τα μέλη όλων των πληρωμάτων και της Οργανωτικής Επιτροπής, υπό τους ήχους του DJ Βελλή. 
 
Στο τέλος της βραδιάς, οι αρχηγοί των πληρωμάτων, παρέλαβαν το μυστικό κωδικό για το “ξεκλείδωμα» της δεύτερης ομάδας προκλήσεων, με τις οποίες από σήμερα και μέχρι το ερχόμενο Σάββατο, τα πληρώματα καλούνται να αντεπεξέλθουν.    
 
Το κυνήγι του κρυμμένου θησαυρού, συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό με τις δράσεις των πληρωμάτων, οι οποίες θα συνεχιστούν τις επόμενες ημέρες, ενώ το Σάββατο 12 Μαρτίου 2016 και ώρα 2 μ.μ. στην Πλατεία Σαπφούς, θα διεξαχθούν με την παρουσία κοινού οι “δοκιμασίες πλατείας”. 
Το κυνήγι του κρυμμένου θησαυρού ολοκληρώνεται την Κυριακή 13 Μαρτίου  2016, με τη βαθμολογούμενη συμμετοχή όλων των πληρωμάτων στην κεντρική αποκριάτικη παρέλαση της Μυτιλήνης, η οποία θα ξεκινήσει στις 3:30 μ.μ. από τη Λαγκάδα και θα καταλήξει στην Πλατεία Σαπφούς.  
 
Επισυνάπτονται τα 12 πρώτα θέματα, όπως ακριβώς δόθηκαν στους διαγωνιζόμενους (χωρίς τις λύσεις τους), προς … επίλυση από το κοινό της Λέσβου που επιθυμεί. 
 
Οι πλήρεις απαντήσεις των θεμάτων, τις επόμενες ημέρες.
 
Μέχρι τότε, υπομονή !!    
Η Οργανωτική Επιτροπή. 
 
Επισυναπτόμενο αρχείο Μέγεθος
ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2016 1η ΟΜΑΔΑ ΘΕΜΑΤΩΝ.docx 150.86 KB
ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2016 2η ΟΜΑΔΑ ΘΕΜΑΤΩΝ.docx 26.19 KB

Μοιράσου το άρθρο!