Ρεπορτάζ Αγοράς

13/03/2019 - 17:26

Πως έπεσαν οι τίτλοι τέλους για τους λουκουμάδες στον Ταξιάρχη Μανταμάδου

Η

χθεσινή δημοσίευση του lesvosnews.net με θέμα “Τίτλοι τέλους για τους ξακουστούς λουκουμάδες στον Ταξιάρχη Μανταμάδο” προκάλεσε αίσθηση και έγινε viral


Σήμερα η εφημερίδα “Τα ΝΕΑ της Λέσβου” αποκαλύπτει το παρασκήνιο της αλλαγής φρουράς στο καφέ της Μονής Μανταμάδου.


Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο Ναός ανέβασε την αρχική τιμή του ετήσιου μισθώματος κατά 15.000 ευρώ (!) και η τιμή ενοικίασης το χρόνο εκτοξεύθηκε από 65.000 ευρώ στις 80.000 ευρώ. Στη δημοπρασία της Κυριακής εκτός από την οικογένεια Πρινάρη που είχε το καφέ εδώ και 27 χρόνια εμφανίστηκε και  άγνωστο άτομο που “χτύπησε” την τιμή δίνοντας το ετήσιο μίσθωμα το ποσό των 83.000 ευρώ!  Σύμφωνα με πληροφορίες το άγνωστο άτομο ήταν εκπρόσωπος του επιχειρηματία Μπαλτζή Ρωμανού από Αθήνα. Σύμφωνα με τον εφημέριο του Ναού ο νέος ενοικιαστής του καφέ είχε υπηρετήσει την στρατιωτική του θητεία στο Μανταμάδο.


Ο Γιάννης Πρινάρης μιλώντας στα "ΝΕΑ της Λέσβου" είπε : «Η εκκλησία ανέβασε πάρα πολύ το μίσθωμα. Ακόμη κι αν δεν υπήρχε άλλος μειοδότης δεν ξέρω αν θα μπορούσαμε να αντεπεξέλθουμε σε ένα τόσο αυξημένο μίσθωμα. Είναι το μαγαζί όπου μεγάλωσα. Από τότε που με θυμάμαι είμαι εδώ, δίπλα στον πατέρα και τη μητέρα μου που το άνοιξαν. Εντάξει όλα τελειώνουν κάποια στιγμή, εμείς πάντως λέμε ότι θα ξαναβρεθούμε με τους πελάτες μας και τον κόσμο που μας γνωρίζει τόσα χρόνια».

 

----

up date  14/03/2019 Διαβάστε:

Απίστευτη ανατροπή στον Ταξιάρχη Μαντάμαδου... Θα επιστρέψουν ξάνα οι λουκουμάδες ( ; )


Μοιράσου το άρθρο!