Συνεντεύξεις

11/04/2021 - 21:08

Η περιοδεία του Γιάννη Συνάνη στα νησιά του Β. Αιγαίου και... η είσοδός του στο club των εργένηδων

Στο club των εργένηδων έχει προσχωρήσει εδώ και λίγο καιρό ο γνωστός Λέσβιος δημοσιογράφος Γιάννης Συνάνης μετά το χωρισμό του από την 29χρονη σύντροφό του εδώ και πέντε περίπου μήνες.

Ο Γιάννης Συνάνης έχει επιλέξει αυτό τον καιρό να μένει μόνος του ρίχνοντας όλο το ενδιαφέρον του στους επαγγελματικούς του στόχους και στα μελλοντικά του σχέδια.

Συναντήσαμε τον Γιάννη Συνάνη στο λιμάνι της Μυτιλήνης ο οποίος μόλις είχε επιστρέψει από τη δημοσιογραφική του αποστολή στα νησιά του Βορείου Αιγαίου.

Δεν χάσαμε την ευκαιρία να μιλήσουμε μαζί του αφού μία συζήτηση με τον Γιάννη Συνάνη είναι πάντα ενδιαφέρουσα και αποκαλυπτική.

- Γιάννη από ότι καταλαβαίνουμε επιστρέφεις από την περιοδεία που έκανες στα νησιά του Βορείου Αιγαίου για την τουριστική τους προβολή... Πως πήγε το ταξίδι σας αυτό;

- Ναι... Όπως βλέπεις γυρίζω μαζί με τους συνεργάτες μου από μία πολύ ενδιαφέρουσα περιοδεία στα νησιά μας... Το πως πήγε αφήνω να το κρίνουν άλλοι και οχι εγώ... Αυτό που μπορώ να σας δείξω όμως είναι το αυτοκίνητό μου το οποίο όπως βλέπετε είναι φορτωμένο από δώρα που μας έδωσαν Δήμαρχοι και εκπρόσωποι διαφόρων φορέων των νησιών που πήγαμε για να μας εκφράσουν τις ευχαριστίες τους για την προβολή που κάναμε μέσα από τα Αθηναϊκά κανάλια των τόπων τους.

Όπως μας έλεγαν ήταν η πρώτη φορά που έγινε μία τόσο μεγάλη και μαζική προβολή όλων των νησιών του Βορείου Αιγαίου.

- Πιστεύεις ότι θα αποδώσει ο τρόπος αυτός της προβολής των νησιών μας;

- Άκου να δεις... Τα νησιά μας δεν είχαν την κατάλληλη προβολή όλα αυτά τα χρόνια από ΜΜΕ των Αθηνών με μεγάλη τηλεθέαση... Προσπαθούσε η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου και ο Δήμος Λέσβου και Μυτιλήνης να προσελκύσουν τουρίστες μέσα από κάποιες τουριστικές εκθέσεις και άλλες αποτυχημένες πρακτικές... Δεν υπήρξε όλα αυτά τα χρόνια κανένα θετικό αποτέλεσμα... Έχουμε πολλούς Λέσβιους δημοσιογράφους σε διευθυντικές θέσεις ΜΜΕ που θα μπορούσαν να βοηθήσουν σημαντικά και ανέξοδα αλλά δυστυχώς τους αγνόησαν.

- Πως βλέπεις τη φετινή τουριστική περίοδο;

- Πρέπει να ρίξουμε μεγάλο βάρος στους Έλληνες επισκέπτες... Η πανδημία θα είναι τροχοπέδη και φέτος για την ανάπτυξη του τουριστικού μας κλάδου... Πιστεύω ότι μία μικρή αύξηση αν όλα πάνε καλά θα την έχουμε στα νησιά μας.

- Μαθαίνουμε ότι εδώ και λίγο καιρό είσαι μόνος αφού η σχέση που γνωρίζαμε όλοι ότι είχες με μία 29χρονη κοπέλα ανήκει πλέον στο παρελθόν.

- Τα μαθαίνεις όλα βλέπω... Ναι... Είναι αλήθεια ότι εδώ και 5 περίπου μήνες έχω επιλέξει να είμαι μόνος και να αφοσιωθώ στις επαγγελματικές μου δραστηριότητες... Η 6χρονη αυτή σχέση μου δεν είχε μέλλον και έπρεπε κάποια στιγμή να τελειώσει οριστικά... Βλέπουμε πάντα μπροστά...

- Τι ετοιμάζεις για τη συνέχεια;

- Φέτος θα αφιερώσω μεγάλο χρόνο για τις διακοπές μου... Θα γυρίσω όλα τα νησιά του Βορείου Αιγαίου και βέβαια θα αφιερώσω πολλές ώρες στο μεγάλο μου χόμπυ... Το ψάρεμα !!!

 

Μοιράσου το άρθρο!