Τουρισμός

13/05/2022 - 06:43

Το ξενοδοχείο της Λέσβου που έκανε τη διαφορά.... κατακτά 3 βραβεία

3 Βραβεία στα Tourism Awards 2022 για το Eressian Hotel & Hammam Spa!

Με μια λαμπερή τελετή και προσέλευση που ξεπέρασε τα 500 άτομα γιορτάστηκαν  στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού κάποιες από τις σημαντικότερες πρωτοβουλίες στον ελληνικό τουρισμό. Στη σημαντική αυτή βραδιά για τον Ελληνικό Τουρισμό, η Ερεσός της Λέσβου είχε την τιμητική της. Ακολουθώντας τα βήματα της εκστρατείας προβολής της Ερεσού που απέσπασε το Χρυσό Βραβείο στην ενότητα Guest Experience, το Eressian Hotel & Hammam Spa, Boutique Hotel & Spa 12μηνης λειτουργίας στην Ερεσό, απέσπασε βραβεία σε 3 ξεχωριστές κατηγορίες, συγκεκριμένα:

Silver βραβείο στην κατηγορία «Authentic stay» για τη συμμετοχή με τίτλο «Αυθεντική διαμονή σε ένα διατηρητέο αρχοντικό του 19ου αιώνα με έμφαση στην ευεξία, στην καρδιά του παραδοσιακού οικισμού της Ερεσού Λέσβου».

Silver βραβείο στην κατηγορία «Πρωτοβουλίες επιμήκυνσης τουριστικής περιόδου» για τη συμμετοχή με τίτλο «Αναδεικνύοντας τη 12μηνη τουριστική δυναμική της Λέσβου - Χειμώνας 2021/22»

Bronze βραβείο στην κατηγορία «Τουρισμός υγειάς & ευεξίας» για τη συμμετοχή με τίτλο «Relax. Unwind. Revitalize. Χαλαρώστε. Αναζωογονηθείτε. Ξανανιώστε.»

α

Ο Αλέξανδρος Αγγελόπουλος, Πρόεδρος της κριτικής επιτροπής, δήλωσε σχετικά με τη διοργάνωση: «Τα Tourism Awards έχουν μοναδική αξία γιατί αποτελούν επιβράβευση των επαγγελματιών του ευρύτερου κλάδου της φιλοξενίας από τους επαγγελματίες του χώρου. Χωρίς ανταγωνιστικά φίλτρα και παρωπίδες αναγνωρίζουμε το έργο, αλλά και τις προσπάθειες των συναδέλφων και τοποθετούμε την οικονομία της φιλοξενίας εκεί που πραγματικά βρίσκεται, στην κορυφή του οικονομικού βίου του τόπου».

δ

Ο διευθυντής του Eressian Hotel & Hammam Spa, Δρόσος Ταρναράς, συμπλήρωσε: «Είναι μεγάλη η χαρά μας που η κριτική επιτροπή μίας τόσο σημαντικής διοργάνωσης μας τίμησε και μάλιστα όχι με ένα αλλά με τρία βραβεία! Τα βραβεία πραγματικά περιγράφουν την εμπειρία διανομής στο Eressian Hotel & Hammam Spa, προσφέρουμε μία αυθεντική εμπειρία διαμονής σε ένα διατηρητέο αρχοντικό του 1850, λειτουργούμε όλο το χρόνο με ξεχωριστό εμπειρίες για κάθε μία από τις 4 εποχές του χρόνου και δίνουμε έμφαση στην ευεξία με το βραβευμένο Hammam & Spa μας.»

Μοιράσου το άρθρο!