Υγεία

20/02/2013 - 15:00

Πρόγραμμα δωρεάν εξετάσεων από τους «Γιατρούς του Κόσμου» στη Λέσβο

Πρόγραμμα δωρεάν εξετάσεων από τους «Γιατρούς του Κόσμου» στη Λέσβο

Η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Λέσβου, κα Αναστασία Αντωνέλλη ανακοινώνει ότι:

«Συνεχίζοντας μιας σειρά δράσεων  έμπρακτης στήριξης του Δήμου μας με παροχές τροφίμων και ιατροφαρμακευτικών υπηρεσιών στους κοινωνικά και οικονομικά ευάλωτους κατοίκους μας, ενημερώνουμε τους άπορους και ανασφάλιστους συνδημότες και συνδημότισσές μας, ότι κατόπιν αιτήματός μας το Σεπτέμβρη του 2012, θα επισκεφθούν τον Δήμο μας ομάδα εθελοντών γιατρών, από τους «Γιατρούς του Κόσμου», προκειμένου να παρέχουν δωρεάν ιατρικές υπηρεσίες σε άπορους και ανασφάλιστους από Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου έως και Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013.

Συγκεκριμένα, πρόκειται να πραγματοποιηθούν οι εξής κατά τόπους δράσεις:

Στην πόλη της Μυτιλήνης, την Παρασκευή 22/2 και το Σάββατο 23/2, θα πραγματοποιηθεί δωρεάν γυναικολογικός έλεγχος και τέστ ΠΑΠ για άπορες και ανασφάλιστες γυναίκες στο Ιατροκοινωνικό Κέντρο του Δήμου Λέσβου, Κυδωνιών 39, στη  Μυτιλήνη. Τηλέφωνο για ραντεβού 22510-43183.

Στον τέως Δήμο Γέρας, την Παρασκευή 22/2 θα πραγματοποιηθεί δωρεάν οφθαλμολογικός έλεγχος για άπορους και ανασφάλιστους στο Πέραμα Γέρας και παιδιατρικός έλεγχος στον Σκόπελο Γέρας.

Στην Αγιάσο, το Σάββατο 23/2 θα πραγματοποιηθεί   δωρεάν οφθαλμολογικός και παιδιατρικός έλεγχος για άπορους και ανασφάλιστους κατοίκους.

Στον τέως Δήμο Πολιχνίτου, την Κυριακή 24/2 θα πραγματοποιηθεί στον Πολιχνίτο δωρεάν  γυναικολογικός έλεγχος- τέστ ΠΑΠ, στα Βασιλικά και Λισβόρι δωρεάν οφθαλμολογικός έλεγχος και στην Βρίσα δωρεάν Παιδιατρικός έλεγχος για άπορους και ανασφάλιστους κατοίκους.

Κατά τόπους θα υπάρξουν ανακοινώσεις με περισσότερες λεπτομέρειες από τους Προέδρους των χωριών.

Η συνεργασία μας με τους Γιατρούς του Κόσμου θα συνεχιστεί, με σκοπό να πραγματοποιηθούν δράσεις για όλη την Λεσβιακή ύπαιθρο.»

Μοιράσου το άρθρο!