Αγροτικά - Αλιεία

30/04/2023 - 16:18

Αγροτικό κάλεσμα για την πρωτομαγιά στην Πλατεία Σαπφούς

  Η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Λέσβου καλεί τους αγρότες και κτηνοτρόφους του νησιού να πάρουν μέρος στην απεργιακή συγκέντρωση την Δευτέρα στις 11 το πρωί στη Πλατεία Σαπφούς που οργανώνει το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Λέσβου για να τιμήσουμε την 1η Μάη  και αυτούς που έδωσαν τη ζωή τους, στην ασταμάτητη πάλη της εργατικής τάξης για ανθρώπινα εργασιακά δικαιώματα.

       Σήμερα που όλοι βιώνουμε την  ακρίβεια, την  φτώχεια, τους χαμηλούς μισθούς, την ανασφάλεια, αποτέλεσμα της πολιτικής των κυβερνήσεων που υπηρετούν το κέρδος για τους λίγους σε βάρος της ζωής των πολλών. Σήμερα μαζί με τους εργάτες, τους αυτοαπασχολούμενους, τους νέους και τις νέες της πόλης να δυναμώσουμε  την κοινή δράση, δημιουργώντας μια συμμαχία που θα δώσει προοπτική στη πάλη μας για μια καλύτερη ζωή.  Για μια κοινωνία που θα προστατεύει την υγεία και την ζωή μας και θα ικανοποιεί τις σύγχρονες ανάγκες μας.

        Βάζουμε μπροστά όλα τα δίκαια αιτήματα για τα οποία παλέψαμε το προηγούμενο διάστημα με τους αγώνες μας και που παραμένουν άλυτα γιατί η κυβέρνηση στέκετε εχθρικά απέναντι μας, αφού εφαρμόζει τα μέτρα που επιβάλει η Ε.Ε. και η ΚΑΠ αδιαφορώντας για τη συνεχιζόμενη φτωχοποίηση της μικρομεσαίας αγροτιάς και το ξεκλήρισμα των βιοπαλαιστών αγροτών - κτηνοτρόφων.

        Μόνη μας διέξοδος η κοινή και οργανωμένη πάλη. 

Μοιράσου το άρθρο!