Editorial

21/02/2014 - 06:53

Editorial - Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014
H Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου με δελτίο τύπου ενημερώνει τους υποψήφιους επενδυτές για τα τις δράσεις – επαγγέλματα που μπορούν να ενταχθούν στον επενδυτικό νόμο. Θετική πρωτοβουλία αλλά υπάρχει ένα μεγάλο "αλλά"… Όπως "ομολογεί" και το δελτίο τύπου η παρούσα φάση του επενδυτικού νόμου ολοκληρώνεται στις 28 Φεβρουαρίου. Δηλαδή σε 7 μέρες!

Οπότε τι νόημα έχει αυτή η καθυστερημένη ενημέρωση από την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου; Ο επενδυτικός νόμος «τρέχει» εδώ και πολλούς μήνες. Ακόμη και τις καλύτερες προθέσεις να έχει η Περιφέρεια δεν μπορούμε να μην σκεφτούμε τις εκλογές…
Σε 7 μέρες κανένας υποψήφιος επενδυτής που θα ενημερωθεί από το δελτίο τύπου της Περιφέρειας δεν προλαβαίνει να καταθέσει πρόταση. Ο επενδυτικός νόμος απαιτεί προετοιμασία αρκετών εβδομάδων.
Κατά καιρούς έχουμε επαινέσει την Περιφέρεια για τις πρωτοβουλίες και δράσεις ενημέρωσης των πολιτών. Στη συγκεκριμένη όμως περίπτωση η Περιφέρεια  μάλλον έχει κάνει λάθος…. Η ενημέρωση περισσότερο γίνεται για το θεαθήναι και λιγότερο για την ουσία. Τέτοιες κινήσεις μόνο ως προεκλογικές μπορούν να χαρακτηριστούν.
Οι φορείς είναι θετικό να ενημερώνουν υπεύθυνα τους πολίτες τη στιγμή που πρέπει.
Οι σοβαρές επενδύσεις χρειάζονται και σοβαρή ενημέρωση.
Κατά τ΄ άλλα σήμερα είναι μια σημαντική ημέρα. Σύμφωνα με τις δηλώσεις του κ. Γιακαλή στην Τηλεόραση Μυτιλήνης σήμερα ξεκινούν τα έργα στο γήπεδο Μυτιλήνης. Ναι είναι αλήθεια. Δεν είναι πρωταπριλιά. Δεν χρειάζεται να θυμίσουμε δηλώσεις ότι το γήπεδο θα είναι έτοιμο τον Οκτώβριο… 8 μήνες πέρασαν από την άνοδο της Καλλονής στη μεγάλη κατηγορία.  Ελπίζουμε ο κ. Γιακαλής να τηρήσει την υπόσχεσή του και να μας πει ποιοι ευθύνονται για την τόσο μεγάλη καθυστέρηση. Ας ελπίσουμε τα έργα να προχωρήσουν χωρίς άλλα εμπόδια και το γήπεδο σύντομα να παραδοθεί στον αθλητικό κόσμο της Λέσβου και να αποδειχτεί καλότυχο για την Καλλονή.

ΥΓ ελπίζουμε η Τσικνοπέμπτη να μην συσσώρευσε  μεγάλες ποσότητες χοληστερίνης μέσα σας… αποτοξίνωση σήμερα!
 

Μοιράσου το άρθρο!