Editorial

23/11/2013 - 08:11

Editorial - Σαββατοκύριακο 23 και 24 Νοεμβρίου 2013

yle="text-align: justify;">Σαββατοκύριακο 23 και 24 Νοεμβρίου 2013
Αποχαιρετισμός της εβδομάδας με βροχές. Η τραγωδία  και οι καταστροφές στη Ρόδο από τις πλημμύρες μας θύμισαν όσα είχαν συμβεί στη Λέσβο πριν μερικούς μήνες. Οι πληγές ακόμη παραμένουν και κανείς δεν είναι σίγουρος ότι το νησί μας έχει θωρακιστεί από ξαφνικές νεροποντές. Ωστόσο η Λέσβος από χθες το βράδυ θρηνεί για την απώλεια του Παναγιώτη Σαλταμάρα. Οι άνθρωποι του ποδοσφαίρου, όσοι τον ήξεραν κάνουν λόγο για ένα γελαστό και καλοσυνάτο άνθρωπο. Αγαπούσε το ποδόσφαιρο και έμελε να αφήσει την τελευταία του πνοή στο γήπεδο. Κουράγιο στους δικούς του και … καλό ταξίδι.
Κατά τα άλλα το Σαββατοκύριακο θα το περάσουμε χωρίς το Δήμαρχο Λέσβου αφού από την Πέμπτη είναι σε ταξιδάκι στη Θεσσαλονίκη και στην Αθήνα. Από την παρούσα Δημοτική Αρχή δεν περιμένουμε τίποτα πλέον παρά μόνο να περάσει ο χρόνος και να λήξει η θητεία της.
Ας μην γκρινιάζουμε τουλάχιστον το Σαββατοκύριακο. Οπότε αποφασίσαμε να σας χαρίσουμε μερικές φωτογραφίες γεμάτες ομορφιά μετά από τη βροχή της Παρασκευής. Η βροχή είναι ευεργετική όταν δεν προκαλεί καταστροφές και ελπίζουμε να είναι στην ίδια κατεύθυνση και οι βροχές που έρχονται.

Καλό Σαββατοκύριακο

 

Φωτογραφία 1: Κάστρο Μυτιλήνης (φωτο Μ. Δασκαλάκη)
Φωτογραφία 2: Παναγιούδα (φωτο Μ. Δασκαλάκη)
Φωτογραφία 3: Προκυμαία Μυτιλήνης
Φωτογραφία 4 : Φυκιότρυπα Μυτιλήνη  (φωτο Κ. Ευαγγέλου)
Φωτογραφία 5:  Μυτιλήνη  (φωτο Δ. Γαβριήλ)
 

Μοιράσου το άρθρο!