Editorial

28/06/2014 - 11:44

Editorial - Σαββατοκύριακο 28 και 29 Ιουνίου 2014

Σαββατοκύριακο 28 και 29 Ιουνίου 2014
Ο Δήμαρχος Λέσβου μάλλον δεν περνάει και τις πιο ευτυχισμένες μέρες του στο Δημαρχικό θώκο.  Δύο στενοί του συνεργάτες και Αντιδήμαρχοι μονομαχούν με βαριές εκφράσεις και χαρακτηρισμούς. Η παράταξη του Δημήτρη Βουνάτσου έχει διαλυθεί εδώ και καιρό. Απλά τώρα παρακολουθούμε το ξεψύχισμα της Δημοτικής Αρχής Βουνάτσου… ξεψύχισμα που αν το σκεφτούμε μας προσβάλει ως δημότες.
Η Αναστασία Αντωνέλλη στα πλαίσια του γνωστού της λαϊκισμού ξεσπαθώνει κατά Αντιδημάρχου Οικονομικών γιατί τόλμησε να μειώσει τον προϋπολογισμό του Ν.Π.Δ.Δ «Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Λέσβου. Και με τη σειρά του ο  Αντιδήμαρχος  Οικονομικών απαντά ότι δεν μπορεί να γίνει κάτι άλλο από τη στιγμή που έχει μειωθεί  συνολικά το χρήμα που λαμβάνει ο Δήμος από το Κράτος.  Είναι τόσο γελοία η κόντρα τους που θυμίζει νηπιαγωγείο. Η κα Αντωνέλλη αν θέλει να κάνει κριτική ας την κάνει στη Κυβέρνηση και όχι στον Αντιδήμαρχο Οικονομικών.  Δεν είδαμε όμως και από την πλευρά του Νίκου Κατράνη να έχει προηγηθεί κάποια ανακοίνωση συνολικά για τις περικοπές του Δήμου. Με δύο λόγια «δυο γάιδαροι μάλωναν σε ξένο αχυρώνα». 
Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά σκάει και το δημοσίευμα ότι ο Δήμος Λέσβου χρωστάει 118.000 ευρώ στον  «Κήπο»  (πίσω από το Παλαιό Δημαρχείο) σε τραπεζώματα. Κύρια Αντωνέλλη να λεφτά… αν δεν είχαν γίνει όλα αυτά τα τραπεζώματα…  αλλά ίσως ισχύει το «μαζί τα φάγαμε»
Ακόμη 60 μέρες μένουν περίπου για την παρούσα Δημοτική Αρχή. Ο Δημήτρης Βουνάτσος μπορεί να προσπάθησε αλλά ο «θίασος»  του απέτυχε! Απέτυχε γιατί ποτέ δεν συντάχθηκε κάτω από μια ενιαία πολιτική γραμμή. Ο καθένας έχτιζε μάλλον για τον εαυτό του και την επανεκλογή του. Η ευθύνη του Δημήτρη Βουνάτσου είναι τεράστια. Απέδωσε τα πάντα στον  «Καλλικράτη» και ακόμη και σήμερα δεν τόλμησε να μαζέψει  τους συνεργάτες του να μην βγάζουν ανακοινώσεις και να  κονταροχτυπιούνται δημοσίως. 
Επειδή στη Δημοτική Αρχή του Σπύρου Γαληνού θα υπάρχουν και άτομα από το «θίασο» Βουνάτσου καλό θα είναι ο Σπύρος Γαληνός να τους ξεκαθαρίσει ότι δεν θα δεχτεί τέτοιες συμπεριφορές που στην ουσία προσβάλουν τους Δημότες της Λέσβου.
Και… καλό σαββατοκύριακο / Καλή επιτυχία στην Εθνική μας Ομάδα !
 

Μοιράσου το άρθρο!