Editorial

11/02/2014 - 05:49

Editorial - Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014

trong>Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014

  • Ελεύθερος ο Άγγελος Φιλιππίδης με εγγύηση 2 εκατ. ευρώ για τα επισφαλή δάνεια του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου. Για τα επισφαλή δάνεια της Συνεταιριστικής Τράπεζας Λέσβου Λήμνου όλοι είναι ελεύθεροι χωρίς καμία εγγύηση.
  • Ξανά η ίδια αγωνία. Θα είναι καθαρή η Λέσβος αυτό το καλοκαίρι. Πάγιες ανάγκες που καλύπτονται με διμηνίτες. Έρχονται προσλήψεις! «Τρυκ» με κοινωφελή εργασία και άλλα ευρωπαϊκά προγράμματα που καλύπτουν τρύπες αφού τη λέξη «προσλήψεις» μας την έχουν απαγορέψει.
  • Καλές οι δηλώσεις του υποψηφίου Δημάρχου Σ. Γεωργούλα στον Πολιχνίτο για την αξιοποίηση του γεωθερμικού πεδίου της περιοχής. Καλό είναι όμως να αποφεύγει τέτοιες δηλώσεις γιατί το γεωθερμικό πεδίο δεν ανήκει στο Δήμο Λέσβου και πολλοί προσπάθησαν για την αξιοποίησή του αλλά έφαγαν τα μούτρα τους. Ίσως να μην είχαν και τις καλύτερες προθέσεις. Κατά τ’ αλλά ορθώς πράττει «Ο άλλος δρόμος» και διοργανώνει τοπικές συνελεύσεις σε κάθε περιοχή. Καιρός ήταν οι υποψήφιοι να ακούν τους πολίτες.
  • Παράξενη η δήλωση του πρώην Αντιδημάρχου Γιάννη Τσακίρη ότι θα στηρίξει το Νίκο Ζούρο αν κατέβει υποψήφιος Δήμαρχος. Πρώτη φορά έχουμε στήριξη υποψηφίου Δημάρχου χωρίς να είναι υποψήφιος Δήμαρχος … Δεν είναι κακό…
  • Η μάχη της προκυμαίας συνεχίζεται. Η κόντρα επιχειρηματιών και Λιμενικού Ταμείου θα έχει και άλλα επεισόδια. Όταν οι τόνοι ανεβαίνουν και η κόντρα αποκτά προσωπικά στοιχεία τότε το δίκιο θα χαθεί…
  • Σήμερα έχουν άλλη μια συγκέντρωση αγροτών στη Μυτιλήνη. Αυτή τη φορά από την ΠΑΣΥ. Τη συγκέντρωση της Παρασκευής την καπέλωσε «ανεξάρτητος» αγροτικοσυνδικαλιστής , τη σημερινή συγκέντρωση την καπελώνει τουλάχιστον ένα ολόκληρο κόμμα. Είναι καλύτερο το κομματικό καπέλωμα από το ατομικό. Βέβαια τα προβλήματα παραμένουν και μετά ας μην ψάχνουμε γιατί οι αγρότες της Λέσβου δεν συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις.
  • Με βάση τις πληροφορίες σήμερα (ή «ελάχιστες μέρες» κατά δήλωση του Υπουργού Εσωτερικών κ. Μιχελάκη ) αναμένουμε το «σπάσιμο» του Δήμου Λέσβου. Ουφ μας έσπασαν τα νεύρα… Τελική πρόβλεψη 4 Δήμοι με βάση τις εκτιμήσεις του Δημάρχου!
  • Μας έσκασε και "βόμβα" από την ΟΥΕΦΑ. Εντάξει οι "βόμβες" της ΟΥΕΦΑ δεν είναι πάντα και τόσο αξιόπιστες...
  • Και σήμερα η θερμοκρασία θα είναι ανοιξιάτικη… Λέτε να βγάλουμε και αυτό το χειμώνα τόσο χαλαρά χωρίς χαμηλές θερμοκρασίες και…οπωσδήποτε χωρίς πετρέλαιο!

(φωτογραφία περιοχή Ακλειδιού - Μαρία Δασκαλάκη)

Μοιράσου το άρθρο!