Χρόνος ανάγνωσης
:
1'
Η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Μυτιλήνης σχετικά με την αίτηση σίτισης διαφωνεί στην πράξη αυτών που πρότειναν την αίτηση.
Το σκεπτικό είναι σωστό να γνωρίζουμε ποιος φοιτητής σιτίζεται ,έτσι ώστε να αποφευχθούν παραδείγματα σίτισης μη φοιτητών(κυρίως σε μεγάλα Πανεπιστήμια της Αθήνας),όπως και των υπέρογκων ποσών που ξοδεύονται για να σιτίζονται φοιτητές που δεν υπάρχουν και έτσι οι ιδιώτες να έχουν περισσότερα κρατικά χρήματα ,χωρίς βέβαια να πρέπει να τα λάβουν.
Απορούμε γιατί ως Πανεπιστήμιο Αιγαίου πρωτοπορούμε για άλλη μία φορά με το σύστημα των υπολογιστών στην Λέσχη(μια παλιά πρόταση υλοποιημένη της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Μυτιλήνης), όπου εκεί βλέπουμε και γνωρίζουμε ποιος σιτίζεται, έτσι ώστε με την καταγραφή να έχουμε και τις αντίστοιχες μερίδες φαγητού.
Θεωρούμε τα κριτήρια άτοπα σε μία δύσκολη οικονομική πορεία της Ελλάδος, καθώς δεν υπάρχουν και πολλοί φοιτητές με όλα αυτά τα οικονομικά προνόμια που να τους απαγορευτεί η είσοδος στην λέσχη
Επίσης, θεωρούμε ότι η Γραμματεία κάθε τμήματος έχει όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζει για κάθε φοιτητή και δεν χρειάζεται ο φοιτητής να καταθέσει μία ντουζίνα γραφειοκρατικών χαρτιών για να σιτιστεί δωρεάν.
Θεωρούμε ότι κανένας φοιτητής στην Μυτιλήνη δεν θα του απαγορευτεί να σιτιστεί, όπως επίσης ζητάμε από τις Πρυτανικές Αρχές να συνεχίσουν το σύστημα με τους υπολογιστές για την καταγραφή όσων σιτίζονται , καθώς και η σίτιση να παραμείνει δωρεάν.
Διαβάστε επίσης
Άρθρα απο την ίδια κατηγορία
Μαθητές γνώρισαν τη μυζήθρα με μέλι σε δράση γαστρονομικής παράδοσης
Μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Λουτροπόλεως Θερμής γνώρισαν τη μυζήθρα με μέλι μέσα από εκπαιδευτική...
Πτώση σοβάδων στο Δημοτικό Σχολείο Καλλονής: Οι εκπαιδευτικοί προειδοποιούν – «Η ασφάλεια δεν είναι θέμα τύχης»
Ένα ακόμη καμπανάκι κινδύνου χτύπησε στα σχολεία της Λέσβου. Το πρόσφατο περιστατικό πτώσης σοβάδων...
Εθνικό Απολυτήριο: Επιστρέφει το «κυνήγι βαθμών» – Φόβοι για νέα έκρηξη παραπαιδείας από το Λύκειο
Εθνικό Απολυτήριο και Πανελλαδικές μαζί: οι βαθμοί από Α’, Β’ και Γ’ Λυκείου μετρούν ξανά...
Έπεσε η γυψοσανίδα, κλείνει το σχολείο: Αναστολή λειτουργίας στο Δημοτικό Καλλονής για λόγους ασφάλειας μαθητών και εκπαιδευτικών
Ο Δήμος Δυτικής Λέσβου, ενημερώνει τους γονείς και την εκπαιδευτική κοινότητα σχετικά με τις...
Τα πιο διαβασμένα της εβδομάδας
Τελευταίες ειδήσεις
Όλες οι προσεχείς εκδηλώσεις