Κοινωνία

03/01/2013 - 15:48

Από Αγιάσο και... Αλβανία το πρώτο παιδί του 2013 στη Λέσβο

Από Αγιάσο και... Αλβανία το πρώτο παιδί του 2013 στη Λέσβο

yle="text-align: justify;">Ο Δήμαρχος Λέσβου, Δημήτρης Βουνάτσος, εκ μέρους του Δήμου Λέσβου, επισκέφθηκε σήμερα το μεσημέρι το πρώτο παιδί για το νέο έτος, που ήρθε στη ζωή χθες Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2013. 

Συγκεκριμένα, κ. Βουνάτσος επισκέφθηκε στη Μαιευτική - Γυναικολογική Κλινική του Βοστάνειου Νοσοκομείου Μυτιλήνης τους ευτυχισμένους γονείς, τη μητέρα Κλοντιάνα και τον πατέρα Ζεφ Μποντίνι, που κατάγονται από την Αλβανία και ζουν μόνιμα και εργάζονται εδώ και χρόνια στο νησί μας (στην Αγιάσο) και πρόσφερε λουλούδια και ένα φλουρί, ενώ ευχήθηκε κάθε ευτυχία στους ίδιους και στη μικρή τους κόρη, που είναι το δεύτερο παιδί της οικογένειας.
 
Ο κ. Βουνάτσος, παρουσία και του Διευθυντή της Μαιευτικής - Γυναικολογικής Κλινικής, Παναγιώτη Προβέτζα, αφού δέχθηκε τις θερμές ευχαριστίες των γονιών, επεσήμανε μεταξύ άλλων ότι η γέννηση κάθε νέου παιδιού στη χώρα μας και στο νησί μας, στην εξαιρετικά δύσκολη αυτή συγκυρία, αποτελεί ένα σημαντικό γεγονός, αφού το δημογραφικό πρόβλημα είναι πάρα πολύ έντονο.  

Μοιράσου το άρθρο!