Κοινωνία

20/01/2013 - 21:18

up date Δήλωση Τέρενς Κουίκ- Αστυνομική επιχείρηση στη Δ.Ο.Υ. Καλλονής! - Πρόκληση και αυθαιρεσίες!

Αστυνομική επιχείρηση στη Δ.Ο.Υ. Καλλονής! - Πρόκληση και αυθαιρεσία!

yle="text-align: justify;">ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ…

 
Μες την άγρια  νύκτα αστυνομικοί ξύπνησαν την ταμεία της (πρώην, πλέον) ΔΟΥ Καλλονής και την έφεραν στην Καλλονή ( είναι κάτοικος Μυτιλήνης) για να παραδώσει το ταμείο. 
 
Η έφορος, που επίσης ξύπνησαν για να τους ανοίξει, αρνήθηκε, αφού δεν υπήρχε εντολή εισαγγελέως. 
ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΑΝ ΟΜΩΣ ΠΑΛΙ.
 
 Κυριακή πρωί μεγάλη αστυνομική δύναμη ,πρωτοφανής για τα χρονικά της Καλλονής , συνόδευε ιδιωτική εταιρεία τεχνικών Η/Υ, οι υπάλληλοι της οποίας, ,παρά την αντίδραση όσων πήραμε είδηση και σταθήκαμε μάρτυρες του γεγονότος, σήκωσαν τον τεχνικό εξοπλισμό της υπηρεσίας. 
Χωρίς εντολή εισαγγελέως, χωρίς πρωτόκολλα παραλαβής -παράδοσης, χωρις δελτία αποστολής, χωρίς καμία νόμιμη, διαδικασία!!!!! 
Το συμπέρασμα που έβγαλα σήμερα εγώ, είναι ότι 
1) ΜΑΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ. Τη δύναμη, την ενότητα την αποφασιστικότητα του λαου ΤΗΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ. Και τότε χάνουν τ΄αυγά και τα πασχάλια. ξεχνούν τους νόμους, ξεχνούν τις διαδικασίες, καταστρατηγούν  τα πάντα. 
Η δημοκρατία γι΄ αυτούς που μας κυβερνούν ισχύει μονό όσο εμείς είμαστε υπάκουοι , άβουλοι, διαιρεμένοι. Σε κάθε αντιθετη περίπτωση την ξεχνούν, την πετούν στ΄ άχρηστα και φέρονται οπως σήμερα ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ. 
 
2)Σήμερα  χάσαμε μια μάχη. Ο πόλεμος ομως συνεχίζεται. Οσο πιο πολλοι περνούμε ενεργό δράση, συμμετέχουμε, αλλάζουμε στάση και φιλοσοφία , όσοι πιο πολλοί διακρίνουμε το συμφέρον μας μέσα στο συνολικό καλό, τόσο μεγαλώνουμε την δυνατότητα να ΄ρθει στιγμή να γινουμε εμεις κύριοι της ΖΩΗΣ ΜΑΣ. 
 
 

Χρυσούλα Ζωγράφου

 


 up date

 Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ, ο οποίος έχει υπό τη βουλευτική του επίβλεψη τα νησιά του Β. Αιγαίου, έκανε την εξής δήλωση... σχετικά με την αστυνομική επιχείρηση που έλαβε χώρα σήμερα το πρωί για το οριστικό κλείσιμο της Δ.Ο.Υ. Καλλονής Λέσβου:

«Απίστευτη αστυνομική επιχείρηση στήθηκε σήμερα στην Καλλονή της Λέσβου για να κλείσει η εκεί Δ.Ο.Υ. και να μεταφερθεί στη Μυτιλήνη. 

Οι αυτόπτες μάρτυρες την περιγράφουν σαν να έβλεπαν ή κινηματογραφική ταινία με Γκεστάπο ή κινηματογραφική ταινία την εποχή της ποτοαπαγόρευσης στο Σικάγο.

Η ΕΛΑΣ κουβάλησε τα ξημερώματα από το σπίτι τους τη Διευθύντρια και την Ταμία της Δ.Ο.Υ, μαζί με έναν ιδιώτη, προκειμένου να ξηλώσει τους υπολογιστές. Και όλα αυτά υπό την επιτήρηση τουλάχιστον…20 αστυνομικών (!) και ικανού αριθμού περιπολικών αυτοκινήτων.

Το θέμα δεν είναι απλά αν έκλεισε η Δ.Ο.Υ. σε ένα κομβικό για το νησί της Λέσβου σημείο. Έτσι κι αλλιώς ο κάθε Έλληνας έχει καταλάβει ότι αυτή η μνημονιακή συγκυβέρνηση θα εκτελέσει εις το ακέραιο το «συμβόλαιο» που έχει υπογράψει με την τρόικα των τοκογλύφων και μαζί το συμβόλαιο θανάτου της Ελληνικής Περιφέρειας. 

Το επιπλέον ζήτημα είναι ότι εκείνοι που κόπτονται και ράπτονται υπέρ της Δημοκρατίας, όπως το αριστερό κόμμα του κ. Φώτη Κουβέλη και το πάλαι ποτέ Σοσιαλιστικό κόμμα του λαού, του οποίου ηγείται τώρα ο Ευάγγελος Βενιζέλος, κατ’ εξακολούθηση συνυπογράφουν την εμπέδωση του απόλυτου αστυνομοκρατούμενου κράτους. 

Άραγε οι Βουλευτές της Λέσβου που πρόσκεινται στη Νέα Δημοκρατία, όπως και οι Πολιτευτές όπως και τα μέλη της εκεί ΝΟΔΕ, τι δικαιολογία βρίσκουν για αυτή την βίαιη απαξίωση μεγάλων πόλεων του νομού τους; Τι δικαιολογίες έχουν να πουν στους ψηφοφόρους που τους πίστεψαν και τους παρέσυραν να τους ψηφίσουν;»

Μοιράσου το άρθρο!