Κοινωνία

09/07/2013 - 17:16

Ερεσός.... sos...Απαντήσεις από το Δήμαρχο ζητάει ο Σύλλογος «Ο Θεοφράστος»

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΡΕΣΙΩΝ 'Ο ΘΕΟΦΡΑΣΤΟΣ' αναμένει την απάντηση του κυρίου Βουνάτσου από 15 Απριλίου του 2013

Αγαπητέ κύριε Δήμαρχε,

Με την ευκαιρία της παρούσης επικοινωνούμε εκ νέου, και σας ευχόμαστε καλή δύναμή στην εκτέλεση του πολύ-υπεύθυνου έργου σας, επ’ ωφελεία της Λέσβου, και των κατοίκων της
Δυστυχώς στην επιστολή που σας είχαμε στείλει, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (στην ηλεκτρονική διεύθυνση grafeiotypou@mytimene.gr ),  στις 2 Μαΐου 2012, δεν λάβαμε απάντηση.
Θα θέλαμε να πιστεύουμε ότι οι ευθύνες και ο φόρτος εργασίας ήταν η αιτία, και όχι ότι απαξιώσατε να απαντήσετε στον ιστορικότερο και μαζικότερο σύλλογο της Ερεσού.
Επανερχόμαστε εκ νέου λοιπόν, και χωρίς αντιπολιτευτική διάθεση, αλλά με μόνο κίνητρο τα γνήσια αισθήματα πηγαίου ενδιαφέροντος για το χωριό μας την Ερεσό να σας ρωτήσουμε για το τι προτίθεστε να κάνετε για τα προβλήματα του χωριού που όλο και επισωρεύονται (όπως συντήρηση κτηρίου Γεωργικής Σχολής, παραλιακός δρόμος Σκάλας Ερεσού, σκουπίδια, ηλεκτροδότηση …………)
Ιδιαιτέρως, όπως και στην προηγούμενη επιστολή μας, αναφερθήκαμε στις καταστροφές που έχουν προκληθεί λόγω θαλασσοταραχής στη παραλία, οι οποίες λόγω της μη οριστικής λύσης που δόθηκε, φέτος πολλαπλασιάστηκαν και οι ζημίες στο παραλιακό δρόμο έγιναν ακόμη μεγαλύτερες.
Σας ερωτάμε ευθέως λοιπόν πώς σκοπεύετε να δράσετε για να καλύψετε την χαίνουσα εικόνα στη προμετωπίδα της Ερεσού ή θα καλυφθούν και φέτος οι τρύπες με λίγο χαλικάκι?
Είναι δυνατόν η πατρίδα μας να προσδοκά την αύξηση του τουριστικού συναλλάγματος ,και οι αρμόδιες αρχές να μην επιλαμβάνονται για την επισκευή των ζημιών?
Αναμένοντας την απάντησή σας, σας ευχόμαστε καλή δύναμη στην επιτέλεση των καθηκόντων σας.


Με εκτίμηση
 
Πέννυ Φιλίππου-Μπαϊρακτάρη     Πρόεδρος   
Ρίτσα Τεντολούρη-Πιπερά           Γραμματέας
                                           
 

Μοιράσου το άρθρο!