Κοινωνία

21/11/2020 - 15:00

Εθελοντική Αιμοδοσία στη Γέρα - Σάββατο 21 Νοεμβρίου

Το Σαββάτο 21 Νοεμβρίου ο Παγγεραγωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος διοργανώνει εθελοντική Αιμοδοσία στην Αίθουσα Πολιτισμού «Οδυσσέας Ελύτης», από τις 3.00μμ, μέχρι τις 8.00μμ.

Αυτή η Αιμοδοσία αποκτά ιδιαίτερη σημασία γιατί γίνεται σε μια περίοδο που η κοινωνία μας έχει αυξημένες ανάγκες σε αίμα και όλοι όσοι έχουμε τη δυνατότητα πρέπει να βοηθήσουμε για την κάλυψη αυτών των αναγκών. Οι τελευταίες αιμοδοσίες στη Λέσβο είχαν ιδιαίτερα θετικά αποτελέσματα, αποδεικνύοντας την ευαισθητοποίηση του κόσμου και την ανταπόκρισή του για κοινωνική προσφορά . Ανάλογη ελπίζουμε να είναι και η προσέλευση των εθελοντών αιμοδοτών του Παγγεραγωτικού, ώστε να αποδείξουμε την αγάπη μας στον άνθρωπο, τη ζωή και τη δημιουργία. 

Προσφέρουμε αίμα, χωρίς φόβο, αφού θα ληφθούν όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα για την ασφαλή διεξαγωγή της Αιμοδοσίας. Το κατάλληλα εκπαιδευμένο προσωπικό του Σταθμού Αιμοδοσίας του Βοστάνειου Νοσοκομείου Μυτιλήνης  θα παράσχει, όπως πάντα κάθε αναγκαία βοήθεια για την άριστη διεξαγωγή της Αιμοδοσίας.

Καλούμε όλους τους εθελοντές να βοηθήσουν σε αυτή τη δράση, προσφέροντας λίγο από το αίμα τους, αλλά και φέρνοντας φίλους ή γνωστούς που μπορούν να αιμοδοτήσουν. Το αίμα δίνεται από όλους, για όλους.

Ας είμαστε λοιπόν, όλοι εκεί!

Μοιράσου το άρθρο!