Κοινωνία

27/07/2022 - 10:51

Φωτιά στα Βατέρα: Οι επιχειρήσεις με ανιδιοτελή προσφορά

Ύστερα από 4 πολύ δύσκολες μέρες για το νησί μας ο Σύλλογος Καταστημάτων Εστίασης και Ψυχαγωγίας Μυτιλήνης “ΑΣΠΙΔΑ” θα ήθελε να ευχαριστήσει όλα τα μέλη του, τους προμηθευτές, τα καταστήματα και τους απλούς πολίτες που συνέδραμαν στην προσπάθεια μας.

Ο Σύλλογος “ΑΣΠΙΔΑ” από την πρώτη στιγμή και για 4 συνεχόμενες ημέρες συνέλεξε τρόφιμα, ροφήματα και οτιδήποτε άλλο απαιτούνταν και τα προωθούσε στα μέτωπα της φωτιάς ή στα σημεία παράδοσης συνεισφέροντας με τον δικό του τρόπο στον αγώνα όλων όσοι πάλευαν με τις φλόγες. Παράλληλα όλο αυτό το διάστημα παραδίδονταν μερίδες φαγητού και σε πυρόπληκτους που είχαν αναγκαστεί να εγκαταλείψουν τις εστίες τους.

Θα θέλαμε να δώσουμε θερμά συγχαρητήρια σε όλους για την ανιδιοτελή προσφορά τους.

Ειδικότερα ευχαριστούμε τις επιχειρήσεις “Πίτα Μάκης”, “Ρεμπέτης”, “Κάτι Ψήνεται”, “Μουσικό Καφενείο”, “Υπουργείο Κραιπάλης”, “Alley Dog”, “Nanou Donuts”, “Sugar House”, “Verde”, "Hacienda", "Sponda", "Bracciera", "1η Καντίνα", "Ελια & Θάλασσα", “Status”, “Box”, “Fisheye”, καθώς και τα καταστήματα “Pink Hippo Tattoo”, “Ola Stores” και την “Αυτοδιαχειριζομενη Κοινωνική Κουζίνα Αθήνας Mano Aperta” για την συνεργασία και την προσφορά τους.

Τέλος ένα τεράστιο μπράβο στο μέλος του Συλλόγου μας “Thalassa Beach Bar”, που από την πρώτη στιγμή έδωσε ρεύμα, νερό, πετρέλαιο, όλο τον χώρο του και όλα τα προϊόντα που χρειάστηκαν ΔΩΡΕΑΝ όλες τις ημέρες, δημιουργώντας ένα "στρατηγείο" που έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην εξέλιξη των επιχειρήσεων.

 

 

Υστ.

Με μεγάλη μας λύπη είδαμε ένα άλλο μέλος μας, το "Beach bar Arena" να χάνει την άνιση μάχη με της φλόγες...

Ευχές όλων μας να είναι δυνατοί και υγιείς, και να μπορέσουμε να το ξαναδούμε λειτουργικό και με πολύ κόσμο, έτσι όπως όλοι θέλουμε να βλέπουμε τα Βατερα μας.

 

 

Μοιράσου το άρθρο!