Κοινωνία

25/06/2014 - 13:21

Η «ΠΝΟΗ» γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα κατά των ναρκωτικών

style="text-align: justify;"> 
Γιορτάζοντας την παγκόσμια Ημέρα κατά των ναρκωτικών το Κέντρο Πρόληψης και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας της Περιφερειακής Ενότητας Λέσβου «ΠΝΟΗ» θα διοργανώσει εκδηλώσεις για παιδιά και μεγάλους το Σάββατο στις 28 Ιουνίου 2014 και ώρα 8.00 μ.μ στην πλατεία Σαπφούς με το μήνυμα «Τα παιδιά αγκαλιάζουν την πρόληψη», μέσα από ομαδικές δράσεις, που προάγουν τον πολιτισμό, την τέχνη και το διάβασμα.
 
Πρόληψη της χρήσης σημαίνει φροντίζω τον εαυτό μου σε όλα τα επίπεδα σωματικό, συναισθηματικό, ψυχικό, μαθαίνω να τον αγαπώ  και να προσέχω οτιδήποτε έχει να κάνει με αυτόν. Η τέχνη, η άθληση , η μουσική, το διάβασμα, η σωστή διατροφή αποτελούν όλα πολύτιμα  εφόδια για την προαγωγή της ψυχοκοινωνικής υγείας του ατόμου. 
 
Το Σάββατο λοιπόν 28 Ιουνίου στην Πλατεία Σαπφούς ελάτε να μιλήσουμε, να γνωριστούμε και να  φτιάξουμε ομαδικά συμβολικά σχέδια για την πρόληψη με την πολύτιμη συνεργασία του Πολιτιστικού Ομίλου «Στέγη Θεοφίλου».
 
Επίσης οι μικροί μας φίλοι θα μπορούν να συμμετέχουν στο πρόγραμμα ανταλλαγής παραμυθιών,  να ακούσουν παραμύθια και να εκφράσουν τις σκέψεις τους και τους προβληματισμούς τους επάνω σ’ αυτά. 
 
Σας περιμένουμε λοιπόν μικρούς και μεγάλους να αγκαλιάσουμε όλοι μαζί την πρόληψη!!!!
 
 

Μοιράσου το άρθρο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ