Κοινωνία

06/12/2019 - 06:46

Η τραγωδία στον Καρά Τεπέ - Τι λέει ο γιατρός Δημήτρης Πατέστος (βίντεο)

Η φωτιά στον Καρά Τεπέ που στοίχισε τη ζωή μιας 27χρονης Αφγανής μητέρας τριών παιδιών συγκλονίζει, το ίδιο και τα όσα είπε ο Δημήτρης Πατέστος, καρδιολόγος στους «Γιατρούς του Κόσμου».

«Πήρε φωτιά το κοντέινερ της οικογένειας, η οποία εξαπλώθηκε και στο διπλανό κοντέινερ. Και τα δύο καταστράφηκαν ολοσχερώς. Η γυναίκα δεν μετακινήθηκε καθόλου, έμεινε στο κρεβάτι εκεί όπου βρέθηκε απανθρακωμένη. Ο σύζυγός της λιποθύμησε έξω από το κοντέινερ και ευτυχώς, έβγαλαν τα 3 παιδιά της οικογένειας οι γείτονες», τόνισε αρχικά στον Alpha και το «Εκτός Γραμμής».

«Δίπλα από τη γυναίκα υπήρχε ένα γκαζάκι από αυτά που μαγειρεύουν και το κάθε κοντέινερ έχει έναν πυροσβεστήρα, ο οποίος φαίνεται ότι εξερράγη» είπε ο γιατρός.

Όσο για το ποια είναι η κατάσταση που επικρατεί μετά το τραγικό συμβάν: «Επικρατεί ηρεμία, τα παιδιά 2 και 5 ετών και 18 μηνών μένουν με συγγενική οικογένεια και οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί βλέπουν τις οικογένειες που έζησαν όλο αυτό και είδαν και την γυναίκα απαναθρακωμένη».

Μοιράσου το άρθρο!