Κοινωνία

22/12/2012 - 17:59

Κάλαντα από τη χορωδία Ερεσού για ενίσχυση της Εστίας Καλών Γηρατειών

Κάλαντα από τη χορωδία Ερεσού για ενίσχυση της Εστίας Καλών Γηρατειών

pan style="text-align: justify;">Σημαντική ήταν η ανταπόκριση των Ερεσιωτών στο κάλεσμα της Χορωδίας Ερεσού για την ενίσχυση της ΕΣΤΙΑΣ ΚΑΛΩΝ ΓΗΡΑΤΕΙΩΝ «Ο ΦΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΡΕΣΟΥ».

Συγκεκριμένα, η Χορωδία Ερεσού έψαλε τα κάλαντα  στο χωριό της Ερεσού και  στο Γιαλό, σε καταστήματα και σπίτια, με σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων για την ΕΣΤΙΑ ΚΑΛΩΝ ΓΗΡΑΤΕΙΩΝ «Ο ΦΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΡΕΣΟΥ».
Ο ενθουσιασμός και το κέφι των μελών της Χορωδίας Ερεσού, που δεν μειώθηκαν ούτε από την βροχή της Τρίτη, παρακίνησε τους Ερεσιώτες να αποδείξουν για άλλη μία φορά ότι η αλληλεγγύη δεν έχει χαθεί στις μέρες μας.
 
Η ΕΣΤΙΑ ΚΑΛΩΝ ΓΗΡΑΤΕΙΩΝ «Ο ΦΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΡΕΣΟΥ»
Η ΕΣΤΙΑ ΚΑΛΩΝ ΓΗΡΑΤΕΙΩΝ «Ο ΦΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΡΕΣΟΥ» είναι ένα σωματείο που ιδρύθηκε και χρηματοδοτείται από τους ίδιους τους Ερεσιώτες, με σκοπό την παροχή σίτισης σε ηλικιωμένους με οικονομικά κ.ά. προβλήματα. Με εθελοντική εργασία που προσφέρεται από τους δημότες και τη συνδρομή του καταργηθέντος Δήμου Ερεσού – Αντίσσης και του Δήμου Λέσβου σε θέματα εγκαταστάσεων και υποδομών, έχει φτάσει σήμερα στο σημείο να σιτίζει καθημερινά 24 γέροντες.
Η βοήθεια των Συλλόγων της Ερεσού κι ιδιαίτερα του Συλλόγου των Απανταχού Ερεσίων «Ο ΘΕΟΦΡΑΣΤΟΣ» υπήρξε πάντα πολύτιμη για τη λειτουργία της Εστίας.

Μοιράσου το άρθρο!