Κοινωνία

15/01/2014 - 05:32

Κοπή πίτας της εστίας καλών γηρατειών «ο φάρος της Ερεσού»

Η κοπή της πίτας της ΕΣΤΙΑΣ ΚΑΛΩΝ ΓΗΡΑΤΕΙΩΝ «Ο ΦΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΡΕΣΟΥ» έγινε το Σάββατο 11 Ιανουαρίου στο κτίριο του Συλλόγου, στην Ερεσό.
Η εκδήλωση έγινε με σκοπό η ΕΣΤΙΑ ΚΑΛΩΝ ΓΗΡΑΤΕΙΩΝ «Ο ΦΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΡΕΣΟΥ» να ευχαριστήσει την ΧΟΡΩΔΙΑ του ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΕΣΙΩΤΩΝ «ΦΑΝΙΑΣ» και τα μέλη της, που για δεύτερη χρονιά έψαλαν τα κάλαντα στο Χωριό και το Γιαλό (Σκάλα) της Ερεσού με στόχο τη συγκέντρωση χρημάτων προς ενίσχυση του Συλλόγου.

Στις σύντομες ομιλίες τους ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Θεοχάρης Δουγαλέρης και ο Ταμίας κ. Ανδρέας Αντωνακόπουλος, αφού έκαναν σύντομο απολογισμό της χρονιάς που πέρασε, απεύθυναν ευχαριστίες προς όλους τους Ερεσιώτες και τους φίλους της Ερεσού που συμβάλουν με το ενδιαφέρον και τις προσφορές τους στην επίτευξη των στόχων του της ΕΣΤΙΑΣ ΚΑΛΩΝ ΓΗΡΑΤΕΙΩΝ «Ο ΦΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΡΕΣΟΥ», ενώ ιδιαίτερη αναφορά έκαναν στη ΧΟΡΩΔΙΑ του Πολιτιστικού Συλλόγου Ερεσιωτών «ΦΑΝΙΑΣ» και την εταιρία NEILSON HELLAS ΑΞΤΕ (ξενοδοχείο AEOLIAN VILLAGE) για την στήριξη που προσφέρουν στο Σύλλογο.
Στην εκδήλωση παρέστησαν μεταξύ άλλων ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Σωτήρης Καραδράς, ο Αντιδήμαρχος της Δημοτικής Ενότητας Ερεσού – Αντίσσης κ. Αντώνης Κουμαράς, η Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Ερεσού κα Παναγιώτα Τελωνιάτη και η Πρόεδρος του ΣΥΛΛΟΓΟΥ των ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΡΕΣΙΩΝ «Ο ΘΕΟΦΡΑΣΤΟΣ» κα Πένυ Φιλίππου - Μπαϊρακτάρη .
 

Μοιράσου το άρθρο!