Κοινωνία

15/01/2013 - 13:08

Κόπη βασιλόπιτας του Εξωραϊστικού Πολιτιστικού Συλλόγου Βασιλικών «Άγιος Ραφαήλ»

Κόπη βασιλόπιτας του Εξωραϊστικού Πολιτιστικού Συλλόγου Βασιλικών «Άγιος Ραφαήλ»

Στην εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας του Εξωραϊστικού Πολιτιστικού Συλλόγου Βασιλικών «Άγιος Ραφαήλ», που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013, το απόγευμα, παρέστη ο Δήμαρχος Λέσβου, Δημήτρης Βουνάτσος, παρουσία του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτου Μυτιλήνης κ.κ. Ιακώβου, του Προέδρου του Συλλόγου που είναι ταυτόχρονα και Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας, Κοσμά Γαβαλά, των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, του Προέδρου της Α.Δ.Ε.Λ. Α.Ε., Αριστείδη Ταξείδη και κατοίκων του χωριού.
Ο Πρόεδρος, αναφέρθηκε στο ιστορικό του συλλόγου, έκανε απολογισμό των δράσεων της χρονιάς που πέρασε και ανακοίνωσε τους στόχους που έχουν τεθεί για το 2013. Επίσης, ευχαρίστησε το Δήμο Λέσβου και προσωπικά τον Δήμαρχο για τη συστηματική και ουσιαστική συμπαράσταση στο σύλλογο.

Στο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος συνεχάρη τον Πρόεδρο και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Συλλόγου για την πολυσχιδή δράση τους και ευχήθηκε σε όλους καλή και δημιουργική χρονιά.
Στη συνέχεια, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο, Κόσμα Γαβαλά και τον Πρόεδρο της Α.Δ.Ε.Λ., Αριστείδη Ταξείδη, επισκέφθηκε καταστήματα και καφενεία του χωριού και ενημέρωσε τους κατοίκους για το πρόβλημα της αποκατάστασης της βατότητας του αγροτικού δικτύου που δυσχεραίνει την ελαιοσυγκομιδή με ευθύνη της αντιπολίτευσης, η οποία εψήφισε να γίνει η αποκατάσταση όχι με τον νόμιμο τρόπο της απευθείας ανάθεσης όπως πρότεινε η Δημοτική αρχή, αλλά με πρόχειρο διαγωνισμό, που σημαίνει μακρόχρονη διαδικασία.   
Πάντως, όπως τόνισε ο Δήμαρχος στην αγροτική περιοχή των Βασιλικών, έχει μεταβεί και εργάζεται μπουλντόζα  για την αποκατάσταση του αγροτικού δικτύου.
 

Μοιράσου το άρθρο!