Κοινωνία

10/08/2012 - 15:53

Ντροπή ! 15.000 ευρώ για ξύλινη περίφραξη του γκαζόν στο Δημαρχείο

Ντροπή ! 15.000 ευρώ για ξύλινη περίφραξη του γκαζόν στο Δημαρχείο

Κι ενώ ο Δήμαρχος Λέσβου βρίζει πρωί βράδυ τον Καλλικρατή - επειδή μάλλον αυτό τον βολεύει- για τα οικονομικά προβλήματα του Δήμου... ο Δήμος Λέσβου προχωρά σε σπατάλη 15.000 ευρώ για να περιφράξει το γκαζόν γύρω από το Δημαρχείο Λέσβου!!! Καλά όλοι αυτοί που αποφασίζουν δεν ζουν στη κοινωνία της Μυτιλήνης; Θα τους κυνηγάει ο κόσμος σε λίγο όπως χαρακτηριστικά είχε αναφέρει στο περασμένο Δημοτικό Συμβούλιο ο Γιώργος Πάλλης.

 
Η εφημερίδα Δημοκρατής γράφει:
Η πληροφορία από υπηρεσία του δήμου, πως η ξύλινη περίφραξη κόστους 15 χιλιάδων ευρώ δεν αφορούσε κάποια παιδική χαρά αλλά τον αύλειο χώρο του δημαρχείου, σε κάνει να τρελαίνεσαι.
«Η κατασκευή θα περιφράξει αφενός το φυτεμένο γκαζόν, αφετέρου θα ομορφύνει τον τόπο» επισήμανε αρμόδιος υπάλληλος. Σίγουρα στο άκουσμα αυτού του σχεδιασμού με αυτή τη δαπάνη, οι πολίτες δεν ικανοποιούνται και δεν επικροτούν τέτοιες σκέψεις και έργα σε μια περίοδο οικονομικής δυσπραγίας, που απειλείται ο δήμος, όπως και άλλοι ανά την Ελλάδα με λουκέτο. Λόγω των περικοπών των ΚΑΠ, είναι γνωστή η αδυναμία να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις του, επισημαίνει ο αντιδήμαρχος επί των οικονομικών και επιβεβαιώνει ο διευθυντής των οικονομικών υπηρεσιών, που μιλά για κατακόρυφη πτώση των εσόδων. Εξάλλου, αυτό διατυμπανίζεται, σε διαμαρτυρίες και ψηφίσματα, αλλά και σε συνελεύσεις και συσκέψεις. 
Φαΐ δεν έχουμε, ραπανάκι για την όρεξη θέλουμε; 
Σίγουρα μπορούμε να περάσουμε τούτη την περίοδο και χωρίς περίφραξη του γκαζόν στο κτήριο του δημαρχείου. Σίγουρα υπάρχουν πολλές τρύπες για να βουλώσουμε και πολύ πιο σημαντικά έργα να ολοκληρώσουμε και πολλά έξοδα και υποχρεώσεις να καλύψουμε. 
Δεν γίνεται οι προμηθευτές να στέλνουν εξώδικα, τα αυτοκίνητα του δήμου να κινούνται με δανεικό πετρέλαιο από το Στρατό, τα τιμολόγια παρελθόντων ετών με όσους συνεργάστηκε ο δήμος να εκκρεμούν στα γραφεία και να περνούν μήνες και χρόνια και τίποτα να μην γίνεται και να θέλουμε ξύλινη περίφραξη για το γκαζόν του δημαρχείου. 
Αν μη τι άλλο, είναι πρόκληση.
 

Μοιράσου το άρθρο!