Κοινωνία

26/05/2023 - 07:31

Ο Γιάννης σηκώθηκε όρθιος, περπάτησε και μίλησε!

Ο 58χρονος Γιάννης, ο ιδιοκτήτης ουζερί που νοσηλεύεται στη Θεσσαλονίκη μετά τη φωτιά που έβαλε πάνω του όταν του έριξε βενζίνη η σύζυγός του η οποία έχει προφυλακιστεί έχει ξεπεράσει κάθε κίνδυνο και όπως ενημερώθηκε επίσημα η οικογένεια από το νοσοκομείο Παπανικολάου, σηκώθηκε όρθιος από το κρεβάτι του για πρώτη φορά, περπάτησε και μίλησε.

 

Η θετική εξέλιξη με την υγεία του Γιάννη προκαλεί συγκίνηση στους εκατοντάδες φίλους και γνωστούς της οικογένειας που τόσο καιρό αγωνιούσαν όταν από τα μέσα Απριλίου που συνέβη το δυσάρεστο περιστατικό ο 58χρονος άνδρας έδινε αγώνα για τη ζωή του.

 

πηγη:  nealesvou.gr

 

 

H ανακοίνωση  της Αστυνομίας όταν έγινε το συμβάν:

Συνελήφθη,(20-04-2023) στη Μυτιλήνη, μετά από άμεση κινητοποίηση αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Μυτιλήνης, ημεδαπή, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε ποινική δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας, καθώς και για παράβαση της νομοθεσίας για την ενδοοικογενειακή βία.

Ειδικότερα και σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, μεσημβρινές ώρες σήμερα, η συλληφθείσα, μετά από φραστικό επεισόδιο που είχε με τον ημεδαπό σύζυγό της, σε εσωτερικό χώρο καταστήματος που διατηρεί ο τελευταίος στη Μυτιλήνη, περιέλουσε αυτόν με εύφλεκτο υγρό και έβαλε φωτιά, με συνέπεια το σοβαρό τραυματισμό του.

 

Το προανακριτικό έργο διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης. 

----

Διαβάστε:

Μυτιλήνη: Ανείπωτη οικογενειακή τραγωδία πίσω από την κίνηση της γυναίκας να περιλούσει τον άντρα της με βενζίνη και να τον πυρπολήσει

 

Μοιράσου το άρθρο!