Κοινωνία

25/03/2020 - 16:36

O Γιώργος Σπανός - επιβεβαιωμένο κρούσμα κορονοϊού στη Λέσβο - μιλά για όσα ακούγονται...

Ο γνωστός επιχειρηματίας της Μυτιλήνης Γιώργος Σπανός είναι το δεύτερο επιβεβαιωμένο κρούσμα κορονοϊού στο νησί μας και βρίσκεται σε κατ' οικον περιορισμό. Δυστυχώς όμως ο επιχειρηματίας δεν έχει να αντιμετωπίσει μόνο τον ιό... έχει να αντιμετωπίσει και την ανρθωποφαγία τοξικών ατόμων που βρίσκονται ανάμεσά μας... Ο κ. Γιώργος Σπανός με δήλωσή του δίνει τις εξηγήσεις:

Φίλες και φίλοι,

επειδή στη ζωή μου ποτε δεν κρύφτηκα ,ούτε φοβήθηκα την αλήθεια ,αφενός ,αφετέρου επειδή πολλα και διαφορα ,αναληθή έως και συκοφαντικά για μένα και την οικογένεια μου,"κυκλοφορούν"καθημερινά ,είμαι υποχρεωμένος να ξεκαθαρίσω προς καθε κατεύθυνση οτι:

Ναι διαπιστώθηκε μόλις προχθες (σ.σ. 22-3-2020)  οτι είμαι φορέας του κορoνοιου, κάτι που δεν γνώριζα οταν επέστρεψα προ 15 ημερων απο ταξίδι στο εξωτερικό οπου ήμουν με την γυναίκα μου .

Ολο αυτό το διάστημα των δεκαπέντε δεν είχα κανένα σύμπτωμα ,καμία ενόχληση Ακολούθησα πίστα τις οδηγίες και δεν πηγα πουθενά (ούτε στη δουλειά μου) ,πλην απο μια επίσκεψη στο κτήμα μου .

Δεν ήρθα σε επαφή λοιπόν με άλλους ανθρώπους πλην της συζύγου μου .

Εξακολουθω να μην εχω συμπτώματα ,και θελω να διαβεβαιώσω τους πάντες οτι τηρώ απαρέγκλιτα τα προβλεπόμενα και γι αυτό κανένας ούτε υπάλληλος της επιχείρησης ούτε φίλος αλλα ούτε και πελάτης δεν έχει να φοβηθεί τίποτα .

Σας ευχαριστώ όλες και όλους για το ενδιαφέρον και τη συμπαράσταση σας και εύχομαι σε όλους όσους νοσούντες γρήγορη αποκατάσταση της υγείας τους...

Φιλικά ...

Σπανος Γεωργιος

 

----

Διαβάστε και αυτό : 

Νέο κρούσμα κορονοϊού στη Λέσβο - Θετική και η σύζυγος του επιχειρηματία που ταξίδεψαν Ταϊλάνδη

Μοιράσου το άρθρο!